SIN RUSKOG POLITIČARA POBIO PORODICU: Opijao se ceo dan, izbo ih po GRUDIMA I STOMAKU (FOTO)
Ruska policija, Foto: Printscreen/youtube

JEZIVO

SIN RUSKOG POLITIČARA POBIO PORODICU: Opijao se ceo dan, izbo ih po GRUDIMA I STOMAKU (FOTO)

Supruga i ćerka političara iz Rusije - člana stranke Jedinstvena Rusija koja podržava politiku Vladimira Putina - ubijene su tokom porodične svađe u gradu Jakutsku.

Objavljeno:

Nadežda Inokentjeva (51) i njena ćerka Anđelika Popova (31) izbodene su na smrt u njihovoj kući. Za njihovo ubistvo osumnjičen je Ajsen (21), sin okružnog načelnika Alekseja Inokentjeva (53) i Nadežde.

Ajsen je priznao ubistvo majke i sestre, javljaju lokalni mediji.On se predao, a inicijalni testovi su pokazali da je bio pijan tokom porodične svađe koja se završila tragedijom. Njegov otac Aleksej Inokentjev kontroliše ogromnu oblast zvanu Njurbinski okrug u najhladnijem regionu na svetu, Jakutiji, u Sibiru.

Anđelika, koja živi u Sankt Peterburgu i poseduje liniju odeće, ubijena je na licu mesta, a rane od noža imala je na grudima i abdomenu. Iza sebe je ostavila muža i ćerku (6). Njena majka Nadežda umrla je na putu do bolnice.

Ajsen Inokentjev
foto: Profimedia

Ajsen Inokentjev je dao pismeno priznanje za ubistva svoje majke i sestre u porodičnoj kući u regionalnoj prestonici, prenose nezavisni mediji.

Do tragedije je došlo 15. juna uveče u porodičnoj kući. Lokalni medij prenosi da je mladić navodno pre ubistva ceo dan pio alkohol, što je možda bio uzrok napada na majku i sestru.

Ajsen Inokentjev
foto: Profimedia

Načelnik okruga Aleksej Inokentjev nije želeo da komentariše tragične događaje u svojoj porodici, prenose ruski mediji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.