Igre na nesreću: Albanska mafija hoće da ubije češkog ministra! (FOTO)

TRN U OKU KRIMINALACA

Igre na nesreću: Albanska mafija hoće da ubije češkog ministra! (FOTO)

Potpredsednik češke Vlade Andrej Babiš zvanično je zatražio zaštitu policije pošto mere koje planira nisu po volji albanskih narko bosova, gazde kockarnica u Češkoj, koji su već pokušavali da ga ubiju
Objavljeno:

Potpredsednik češke vlade i ministar finansija, milijarder Andrej Babiš zatražio je zvanično državno obezbeđenje policije u strahu za život, pošto su mu, kao i ministru unutrašnjih poslova, već slali pismo sa otrovom, a albanska mafija preti da će mu oteti dete.

"Bilo je nekoliko pokušaja kada mi je bio ugrožen život. Ne želim da zalazim u detalje. Zato sam poslao pismo ministru unutrašnjih poslova da mi odobri policijsko obezbeđenje. Smatram da sam mnogo više ugrožen nego premijer, ministar pravde ili unutrašnjih poslova. Spremam izmene zakona o kockarnicama, mere protiv utaje poreza, u mom resoru su finansijska i carinska uprava", tvrdi Babiš.
Babiš, emigrant iz Slovačke i jedini slovački milijarder na listi magazina Forbs plaća već osam godina privatno obezbeđenje otkako je njegovu nevenčanu suprugu na parkingu u Pragu napao muškarac sa pištoljem.
Sada traži obezbeđenje od policije pošto mu je prošle godine jedan Italijan iz Slovenije poslao pismo sa otrovom, takođe prošle godine mu je stigla u pismu umrlica a ovog leta se ispostavilo da je albanska mafija u Češkoj koja kontroliše šverc heroina i kockarnice planirala da mu otme dete.
"Četiri puta su naručili moje ubistvo a albanska mafija je htela da mi opljačka kuću", rekao je nedavno u raspravi o izmenama zakona i većem oporezivanju igara na sreću Babiš kada su ga upozorili da njegovo pooštravanje propisa ide na ruku albanskoj mafiji pošto će gurnuti deo kockarnica u ilegalu.
(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.