NAJCRNJE MOGUĆE VESTI U ŠPANIJI: Beba se UDAVILA U BAZENU
Ilustracija, Foto: Youtube/Top-News

HOROR U ŠPANIJI

NAJCRNJE MOGUĆE VESTI U ŠPANIJI: Beba se UDAVILA U BAZENU

Portparol regionalne policije rekao je da su u sredu u 6.15 po lokalnom vremenu dobili prijavu da je dete izvučeno iz privatnog bazena

Objavljeno: 19:02h

Dete od godinu i po dana udavilo se u privatnom bazenu u španskom letovalištu Kosta Blanka, uprkos svim naporima komšija da joj spasu život.

Dečak je ubrzo izvučen iz bazena u nesvesnom stanju i Hitna pomoć je odmah pozvana na lice mesta. Lekari su pokušali da reanimiraju dečaka, međutim, njemu nije bilo pomoći i ubrzo je proglašen mrtvim.

Istraga je još uvek u toku, a prema nezvaničnim podacima dečak je poreklom iz Velike Britanije. Još uvek nije poznato da li je dečak živeo u Španiji ili je sa porodicom došao u ovo poznato letovalište na odmor.

Portparol regionalne policije rekao je da su u sredu u 6.15 po lokalnom vremenu dobili prijavu de je dete izvučeno iz privatnogbazena. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć. Komšija koji je i uočio dete u bazenu pokušao je da ga masažom srca oživi dok ekipa lekara nije stigla - rekao je portparol, prenosi Sky news.

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije je kasnije potvrdilo da je dečak poreklom iz njihove zemlje preminuo.

- Porodici preminulog dečaka želimo da uputimo saučešće. Naše misli i molitve su uz njih u ovom jako teškom trenutku - rekao je portparol.

(Espreso / Sky News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.