HOĆE LI "SPECIJALNA OPERACIJA" POSTATI RAT? Peskov o navodima povodom 9. MAJA!
Dmitrij Peskov, Foto: Profimedia

RAT

HOĆE LI "SPECIJALNA OPERACIJA" POSTATI RAT? Peskov o navodima povodom 9. MAJA!

Ruski predsednik Vladimir Putin je dosadašnje akcije ruske vojske u Ukrajini okarakterisao kao "specijalnu vojnu operaciju", a ne rat

Objavljeno: 13:59h

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je kao besmislene i netačne spekulacije da Rusija planira da na Dan pobede 9. maja objavi rat Ukrajini.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA!

Na pitanje da li bi trebalo slušati navode o objavi opšte mobilizacije i rata Ukrajini, Peskov je odgovorio odrečno. "To nije istina, to je besmisleno", naglasio je on.

Upitan da li postoji ikakva mogućnost o zvaničnoj objavi rata Ukrajini 9. maja, Peskov je rekao da ne postoji, prenosi Tass."To je besmislica", ponovio je portparol Kremlja.

Ruski predsednik Vladimir Putin je dosadašnje akcije ruske vojske u Ukrajini okarakterisao kao "specijalnu vojnu operaciju", a ne rat.

1 / 6 Foto: Profimedia

Američki Si-En-En objavio je juče da američki i zapadni zvaničnici veruju da bi Putin mogao zvanično da proglasi rat u Ukrajini 9. maja, što bi omogućilo potpunu mobilizaciju rezervnih snaga Rusije.

Bonus video:

03:13

POSTAVILI SU MI POGREŠNU DIJAGNOZU! Psihološkinja progovorila o nasilju koje je doživela kod ginekologa VREĐANJE SU SVI SLUŠALI

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.