"KO JE LOREJN?" Džonsonov ISPAD na BRITANSKOJ emisiji ŠOKIRAO mase, ni VODITELJKA nije ostala RAVNODUŠNA! (VIDEO)
Boris Džonson, Foto: Profimedia

ispad

"KO JE LOREJN?" Džonsonov ISPAD na BRITANSKOJ emisiji ŠOKIRAO mase, ni VODITELJKA nije ostala RAVNODUŠNA! (VIDEO)

Upitan da li Džonson zna ko je Keli, njegov zvanični portparol je rekao da je manje reč o potpunom neznanju o jednom od poznatijih britanskih TV lica, a više o tome da je premijer previše zauzet da bi pratio njenu emisiju

Objavljeno: 10:55h

Novi ispad britanskog premijera Borisa Džonsona tokom intervjua u emisiji Good Morning Britain šokirao je mase. Kako se navodi, Džonson je na samom kraju intervjua pokazao opšte neznanje.

Voditeljka emisije Suzana Rejd je spomenula poznatu britansku novinarku Lorejn Keli, na šta je Džonson upitao: ,,Ko je Lorejn?", a Rejd iznenađeno odgovorila: ,,Ko je Lorejn? Lorejn je legenda."

Upitan da li Džonson zna ko je Keli, njegov zvanični portparol je rekao da je manje reč o potpunom neznanju o jednom od poznatijih britanskih TV lica, a više o tome da je premijer previše zauzet da bi pratio njenu emisiju, prenosi Gardijan.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Keli nije komentarisala Džonsonov očiglednu neinformisanost o njenoj emisiji, rekavši samo: „Vau, hvala Suzana, majstorski odrađen politički intervju, odlično."

Bonus video:

04:43

ŠPANIJA POKLEKLA POD PRITISKOM? Šta znači otvaranje kancelarije u Prištini? Stručnjaci otkrivaju pravi RAZLOG ZA OVAKVU ODLUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.