NOVI OBRT? Pakistanac koji je pogrešno optužen za masakr u Berlinu MISTERIOZNO NESTAO!
Foto: Reuters

porodica zabrinuta

NOVI OBRT? Pakistanac koji je pogrešno optužen za masakr u Berlinu MISTERIOZNO NESTAO!

Navidov cimer iz izbegličkog kampa takođe je potvrdio da se Baluh nije vratio. Inače, rođak Vahid je bio u društvu mladog Pakistanca kada ih je zaskočila policija
Objavljeno:

Pakistancu koga je berlinska policija pogrešno optužila za napad na božićni vašar izgubio se trag i njegovi prijatelji i porodica strahuju da mu se nešto nije desilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Navid Baluh (23) uhapšen je odmah nakon masakra u Berlinu, i ceo svet je pola dana bio u uverenju da je on vozio kamion smrti, ali je nakon detaljnije provere ustanovljeno da on nema veze s napadom. Ubrzo je pušten, ali od tada niko ne zna gde je.

UHAPŠENI PAKISTANAC NA SLOBODI: Osumnjičeni za napad u Berlinu pušten zbog nedostatka dokaza! (FOTO)

- Jako sam zabrinut za njega. Znate, on je u poslednje vreme psihički nestabilan, a zamislite kako je izgledao nakon policijske torture. Nestao je, mobilni mu je isključen. Ne znam šta da radimo. On nema nikakve veze s radikalnim islamistima i teroristima. Zbog njih je i pobegao iz Pakistana... - rekao je njegov rođak Vahid za Dejli meil.

foto: Reuters

Navidov cimer iz izbegličkog kampa takođe je potvrdio da se Baluh nije vratio... Inače, rođak Vahid je bio u društvu mladog Pakistanca kada ih je zaskočila policija.

- Trebalo je da rešava neke stvari oko socijalne pomoći, a posle smo otišli do parka. Sećam se da je bilo tačno 20.24 kada smo prelazili ulicu. Ispred nas se stvorio policijski kombi, a policajci su odmah zaskočili Navida i počeli ga gurati u vozilo. Pitao sam ih zašto to rade, a oni su mi odgovorili da je prelazio ulicu na ‘crveno’. Pokušavao sam im da im objasnim da u poslednje vreme ima psihičkih problema i da nije svoj, ali oni me nisu slušali - kaže Vahid.

foto: Reuter

Policajci su na licu mesta počeli ispitivati Baluha, ali problem je što on ne zna nemački.

- Da, mogu da potvrdim da su ga maltretirali. Ponavljam, ima psihičkih problema. Nije svoj. Bojim se da nema šanse naći put do kampa bez pomoći... - rekao je Vahid.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.