HOROR U RUSIJI, BROJE SE MRTVI! (VIDEO)
Požar u Rusiji, Foto: Printscreen/Twitter/Disclose.tv

UŽAS

HOROR U RUSIJI, BROJE SE MRTVI! (VIDEO)

Ruska televizija objavila je snimak četvorospratnice iznad koje se diže gust dim

Objavljeno:

Najmanje sedam osoba je poginulo u velikom požaru na Institutu za vojna istraživanja u Tveru, 160 kilometara od Moskve, saopštila je spasilačka služba, a prenele ruske novinske agencije.

To je Centralni istraživački institut ruskih vazduhoplovnih snaga. Ruska televizija objavila je snimak četvorospratnice iznad koje se diže gust dim.

Prema izjavama očevidaca za televiziju, nekoliko zaposlenih u institutu moralo je da skače kroz prozore sa gornjih spratova zgrade kako bi izbegli požar koji je zahvatio površinu od 1.000 kvadratnih metara.

Prema poslednjim informacijama, sedam osoba je poginulo u požaru“, rekao je portparol spasilačke službe za RIA Novosti. Prvo je saopšteno da je pet osoba poginulo, a dvadesetak povređeno.

Nekoliko povređenih je u bolnici, od kojih troje na intenzivnoj nezi, rekao je portparol bolnice u Tveru za TASS. Prema prvim informacijama, požar je možda izbio zbog starih električnih instalacija, navodi TASS. Institut se bavi istraživanjem odbrane i razvojem novih sistema PVO.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.