ZELENSKI SE SA SUPRUGOM NIJE VIDEO MESEC DANA: Isplivala šokantna saznanja, poznato je gde se nalazi SADA! (FOTO)
Zelenski i supruga, Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

NIJE TAJNA

ZELENSKI SE SA SUPRUGOM NIJE VIDEO MESEC DANA: Isplivala šokantna saznanja, poznato je gde se nalazi SADA! (FOTO)

Njihova deca, Aleksandra (18) i Kiril (9) na sreću su s njom!

Objavljeno:

Olena Zelenski (44) svog supruga, ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog (44) nije videla već više od mesec dana. Čuju se jedino putem telefona jer on od početka ruske invazije živi i radi u svojoj kancelariji. Njihova deca, Aleksandra (18) i Kiril (9) na sreću s njom, a kako je otkrila u intervjuu za CNN trudi se da ostane fokusirana na svoju porodicu i pokušava da se nosi sa tragedijom.

Intervju je putem mejla vodila slavna novinarka Kristin Ampur, a na pitanje kako se njena porodica drži iskreno je odgovorila.

- To vam je kao da hodate po užetu, ako počnete razmišljati o tome kako vam ide, izgubićete ravnotežu. Dakle, da biste izdržali samo morate ići napred i raditi ono što radite. Istog principa drže se, koliko ja znam, svi Ukrajinci - kazala je Olena. Otkrila je i kako su ona i njena deca pronašla svrhu i utehu pomažući drugima u krizi i dodala kako su odrasli dramatično, gotovo preko noći.

Volodomir Zelenski, Olena Zelenska
foto: Printscreen/Instagram

- Kada imate nekoga o kome morate brinuti, postanete disciplinovani. Nisam im ništa previše trebala objašnjavati - govori Zelenska koja ima samo reči hvale za svoju decu, ali i za svu decu u Ukrajini.

- Kada gledam intervjue s decom iz Buče ili čujem priče svojih prijatelja o njihovoj deci, shvatam da deca itekako razumeju sve što se događa i to bolje od nas odraslih. Kao što je jedno dete reklo: ‘Zašto su Rusi tako zločesti prema nama? Čini se da su ih tukli kod kuće.

Inače, Olena i Volodimir u braku su od 2003. godine. Iako se nije slagala s kandidaturom svog supruga za predsednika, u poslednje tri godine pokazala se kao rođena za ulogu prve dame.

Išli su u istu školi, ali tada se nisu družili. Oboje su rođeni u gradu Krivij Rihu na jugoistoku Ukrajine. Par se upoznao na fakultetu kada su studirali u istom gradu. Olena je odabrala studije građevine, a Zelenski prava.

Sreli su se slučajno, a ubrzo i zaljubili. U vezi su bili osam godina, nakon čega su se venčali. Po završetku fakulteta ni sadašnji ukrajinski predsednik ni prva dama nisu nastavili raditi u struci.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ Toms Kalnins

Zelenski se počeo baviti stand-up komedijom, a Olena ga je pratila na nastupima te je tako postala i deo njegovog produkcijskog tima.

Osnovali su i produkcijsku kuću Studio Kvartal-95 koja je proizvodila filmove, televizijske serije, a organizovali su i koncerte.

Upravo je Olena pisala scenarijo za emisiju političke satire 'Sluga naroda' koju je vodio Volodimir i koja mu je donela pobedu na izborima.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.