UŽAS NA KONCERTU U DALASU: U pucnjavi ranjeno 11 osoba
Policija, Foto: Printscreen/Youtube

horor

UŽAS NA KONCERTU U DALASU: U pucnjavi ranjeno 11 osoba

Policija je saopštila da je Gilmor pronađen kako leži u blizini bine sa prostrelnom ranom u glavi i da je proglašen mrtvim na licu mesta

Objavljeno:

Najmanje 11 osoba u nedelju je ranjeno, dok je jedna stradala, kada je izbila pucnjava na koncertu u Dalasu, saopštila je policija.

Troje ranjenih su maloletnici, saopštila je policijska uprava Dalasa.

Incident se dogodio nekoliko sati pre nego što je izbila još jedna masovna pucnjava u centru Sakramenta u Kaliforniji, u kojoj je poginulo šest osoba, a najmanje 10 povređeno.

Policija u Dalasu saopštila je da istražitelji rade na identifikaciji osumnjičenog ili osumnjičenih za pucnjavu na koncertu, ali niko nije priveden u nedelju popodne, prenosi ABC News.

- Preliminarna istraga je utvrdila da je na događaju jedna osoba ispalila hitac u vazduh, a zatim je druga nepoznata pucala u pravcu mase - navodi se u saopštenju Policijske uprave Dalasa.

Policija je identifikovala ubijenu osobu kao 26-godišnjeg Kilona Dehuana Gilmora. Policija je saopštila da je Gilmor pronađen kako leži u blizini bine sa prostrelnom ranom u glavi i da je proglašen mrtvim na licu mesta.

U pucnjavi je povređeno još jedanaest osoba koje su privatnim vozilima prevezene u bolnice. Jedna od žrtava je u kritičnom stanju, dok su ostale u stabilnom stanju, saopštila je policija.

Pucnjava je izbila oko 15 minuta nakon ponoći na događaju u južnom Dalasu.

- Po dolasku, policajci su saznali da je više žrtava upucano dok su prisustvovali koncertu - navodi se u saopštenju policije.

Policija je saopštila da je istraga u toku i da je motiv i dalje nejasan.

(Espreso / ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.