ISPLIVAO SNIMAK PUTINOVOG BIVŠEG ZETA, I TO U KAKVOM STANJU: Milijarder NE MARI ZA KAMERE (VIDEO)
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/ MAXIM SHIPENKOV, EPA-EFE/ SERGEI ILNITSKY, Profimedia

ŠIROKO

ISPLIVAO SNIMAK PUTINOVOG BIVŠEG ZETA, I TO U KAKVOM STANJU: Milijarder NE MARI ZA KAMERE (VIDEO)

Dok svi u zemlji stežu remen, Kiril Šamalov, odlazi u Dubai da proslavi svoj 40. rođendan s novom devojkom

Objavljeno:

Dok se u Rusiji suočavaju sa sankcijama zbog invazije Ukrajine, strani mediji tvrde da je bivši zet ruskog predsednika Vladimira Putina, milijarder Kiril Šamalov izbegao sankcije i odleteo u Dubai da proslavi svoj 40. rođendan.

Bivši suprug druge Putinove ćerke, Katerine Vladimirovne Tihonove, navodno je izazvao skandal kada je odleteo u Ujedinjene Arapske Emirate sa bogatom ćerkom generala Putinove obaveštajne službe FSB (naslednika KGB).

„Dok svi u zemlji stežu kaiš, a biznisu i industriji poverene su ključne uloge u spasavanju ruske privrede, bivši zet Vladimira Putina, milijarder, akcionar petrohemijskog giganta Sibur Kiril Šamalov odlazi u Dubai. “, objavio je Telegram kanal tajne službe.

Šamalov, koji je najmlađi ruski milijarder, sada je u vezi sa Anastasijom Zadorinom, 33-godišnjom ćerkom generala FSB. Zadorina je za svog dragog organizovala rođendansku proslavu u jednom od najluksuznijih i najskupljih hotela na svetu, Burdž Al Arabu – daleko od sankcija Moskve, tvrde mediji.

Rođendanska proslava je organizovana isključivo za „elitu i održana je u velikoj tajnosti, s obzirom na aktuelna dešavanja u Ukrajini“, navodi se.

Snimak postoji, samo se sa sigurnošću ne može tvrditi kada je nastao. Pogledajte i sami:

„Uz Šamalova, goste je dočekala i njegova nova devojka, ćerka generala FSB Anastasija Zadorina. Izvori kažu da će uskoro biti venčanje“, prenosi Miror.

Šamalov je bio oženjen Putinovom ćerkom Katerinom od 2013. do 2018. godine, a 18 meseci nakon njihovog venčanja stekao je veliki udeo u naftnom i petrohemijskom gigantu Siburu. Pre toga je radio kao ekonomski savetnik ruske vlade.

Posle braka ruskog tajkuna sa Katerinom, bio je kod londonskog investitora Žana Volkova (44). Raskinuli su nakon što su zajedno prebrodili najgori deo pandemije, a saslušanja o njihovom brakorazvodnom postupku navodno su održana u tajnosti u Moskvi prošle godine.

Anastasija Zadorina je osnivač sopstvenog couture brenda anastaiAZadorina i brenda ZASPORT, koji je zvanični brend opreme za ruske olimpijce.

Poznata je po dizajnu propagandnih majica podrške ruskoj invaziji na Ukrajinu na kojima je pisalo: „Topol se ne plaši sankcija“, misleći na ruske interkontinentalne balističke rakete Topol.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.