AZERBEJDŽAN POVUKAO SNAGE IZ FURUHA U NAGORNO-KARABAHU!
Ilustracija, Foto: ap foto

RUSKO MINISTARSTVO SAOPŠTILA

AZERBEJDŽAN POVUKAO SNAGE IZ FURUHA U NAGORNO-KARABAHU!

Rusko Ministarstvo odbrane dodalo je da je Moskva zabeležila dva slučaja kršenja prekida vatre u Nagorno-Karabahu, koji su počinile azerbejdžanske snage

Objavljeno:

Azerbejdžan je, posle pregovora, povukao svoje snage iz naselja Furuh u Nagorno-Karabahu, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

- Posle pregovora, azerbejdžanska strana je povukla svoje jedinice iz oblasti u blizini naselja Furuh - navodi se u saopštenju ruskog ministarstva, piše TAS S, prenosi Tanjug.

Rusko Ministarstvo odbrane dodalo je da je Moskva zabeležila dva slučaja kršenja prekida vatre u Nagorno-Karabahu, koji su počinile azerbejdžanske snage.

Kako je navelo, ranjene su četiri osobe, tačnije po dve sa obe strane.

Komanda ruskog mirovnog kontigenta, zajedno sa predstavnicima dve strane, stabilizovala je situaciju, dodaje se u saopštenju.

Ruska vojska je juče saopštila da su oružane snage Azerbejdžana ušle u zonu odgovornosti ruskog mirovnog kontingenta na teritoriji Nagorno-Karabaha i postavile osmatračnicu.

Azerbejdžanske snage su od 24. do 25. marta izvršile četiri napada bespilotnim letelicama tipa Barjaktar na jedinice Nagorno-Karabaha u blizini naselja Furuh.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.