CELA POLICIJA DALA OTKAZ: Nećemo da učestvujemo u PRLJAVIM RADNJAMA gradske vlasti! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / New York Daily News

NISU SVI U INDIJANI - INDIJANCI

CELA POLICIJA DALA OTKAZ: Nećemo da učestvujemo u PRLJAVIM RADNJAMA gradske vlasti! (VIDEO)

- Desile su se neke stvari koje su nas dovele u situaciju da sprovodimo aktivnosti koje služe njihovom privatnom interesu - kaže bivši policijski maršal Banker Hila
Objavljeno:

Policija grada Banker Hil, u američkoj državi Indijani, ostala je bez i jednog policajca! Svi do jednog su napustili svoj posao zbog situacije za koju krive Gradsko veće.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Desile su se neke stvari koje su nas dovele u situaciju da sprovodimo aktivnosti za koje mislimo da služe njihovom privatnom interesu - izjavio je bivši policijski maršal Majkl Tomison.

On je na toj dužnosti proveo prethodne četiri godine, a u ponedeljak uveče je, sa svojom četvoricom kolega, podneo ostavku Veću, u kojoj saopštavaju da im je dosta svega. U tekstu ostavke, policajci optužuju članove veća da su od njih tražili da rade "nelegalne, neetičke i nemoralne stvari".

Kako su naveli, od njih je traženo da proveravaju biografije odbornika gradskog parlamenta, kako bi im pronašli bilokakvu vezu za kriminalom. Policajci tvrde da im je bilo zaprećeno kada su rekli ne.

Policajci su istakli i da su im životi više puta bili ugroženi, pošto stanica poseduje samo jedan komplet pancirne zaštite za telo.

Sam Tomison je protiv Veća podneo privatnu tužbu, pošto mu nije bilo omogućeno da radi pola radnog vremena iako mu je dijagnostifikovan rak.

Gradsko veće Banker Hil se još uvek nije oglasilo o ovom slučaju.

(Espreso.co.rs / Indystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.