BIVŠA PUTINOVA ŠPIJUNKA PROGOVORILA: Evo kako je izvlačila TAJNE od muškaraca, prošla je SPECIJALNE treninge!
Alija Roza, Foto: AP/Alexei Druzhinin, Printscreen/Instagram

OTKRIVAMO

BIVŠA PUTINOVA ŠPIJUNKA PROGOVORILA: Evo kako je izvlačila TAJNE od muškaraca, prošla je SPECIJALNE treninge!

Kako je i sama prošla špijunski trening, smatra da zna šta je Putinu u glavi

Objavljeno:

Ušla sam na vojnu akademiju sa 18 godina. Vojska je važna stvar u mojoj porodici. Posle nekog vremena pozvali su me sa strane i uputili na dodatnu „edukaciju“. Tamo su me naučili zavođenju i manipulaciji, započinje svoju priču Ruskinja Alija Roza (37).

Kao nešto iz najluđeg špijunskog filma koji ste ikada gledali, poručili su sa portala “The Sun” nakon razgovora sa Ruskinjom Alijom. Ova mlada dama tvrdi da je sa 18 godina upisala vojnu akademiju u Moskvi, gde se nekoliko godina školovala za špijuna, a potom je “izbačena” na teren.

– Moj deda je nagrađen za učešće u Drugom svetskom ratu. On je jedan od heroja našeg naroda. Vojska je mojoj porodici uvek mnogo značila – kaže Alija i odmah nastavlja:

– Na vojnoj obuci sam naučila osnove borilačkih veština, testiranja, kao i rukovanja oružjem. Nakon toga sam radila kao agent u akcijama protiv trgovine ljudima i drogom. Posle toga, nekoliko devojaka i ja pozvane smo sa strane – kaže Alija, koja sada radi kao PR agent.

– Na toj specijalnoj obuci učili su nas zavođenju i manipulaciji. Imali smo i posebne seksualne treninge. Ne u smislu priručnika ili knjiga, već su nam pokazali kako da „izvedemo koju radnju“. Naučili su nas kako možemo da koristimo naš izgled da izvučemo što više podataka od osobe koja nas zanima. Seks je u tome veoma važan. Ako ste uspešni u zavođenju, ali onda kada dođete u krevet “nestanete”, muškarac vam nikada neće odati svoje tajne po koje ste došli – zaključuje Alija.

Priča i kako je pobegla iz Rusije nakon što su je mafijaši, čiji se šef zaljubio u nju, pokušali ubiti. Infiltrirala se u jednu kriminalnu grupu i nakon nekoliko akcija našla se na meti gangstera. Zbog toga je morala i da promeni ime.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ aliiaroza

Kako je i sama prošla špijunski trening, smatra da zna šta je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u glavi.

– Najvažnija stvar u tome je što mi živimo dvostruke živote. Ako vas pošalju da, na primer, glumite učitelja negde, vi postajete taj učitelj. Jedino tako, kad je osoba 100 odsto unutra, akcija može biti uspešna. Pogledajte fotografije Putina. Jaše konja bez majice, lovi ribu, roni… Kao da je Džejms Bond. To je brend. Svi Rusi žele biti takvi. Ljudi ga poštuju i dive mu se. Kako to postići nauče vas u vojnim školama za tajne agente – dodaje Alija.

Kaže da još ima rođake u Rusiji, ali je protiv rata. Iako im je servirala i nekoliko svojih fotografija sa servisa, novinari nisu uspeli da provere sve navode atraktivne Ruskinje. Razlog za to je jasan. Pa takve stvari ne ostaju na papiru…

(Espreso/The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.