OŠTRE REČI VLADIMIRA ZELENSKOG: Imao je SVAŠTA DA KAŽE!
Volodimir Zelenski, Foto: Twitter printscreen

dok rate traje

OŠTRE REČI VLADIMIRA ZELENSKOG: Imao je SVAŠTA DA KAŽE!

Stalno ponavljam našim saveznicima i prijateljima u inostranstvu: moraju da rade više za našu zemlju, za Ukrajince i Ukrajinu. Jer to nije samo za Ukrajinu, već je za celu Evropu - rekao je on

Objavljeno:

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je zahvalan na međunarodnoj podršci i zamolio saveznike za dodatnu pomoć.

- Stalno ponavljam našim saveznicima i prijateljima u inostranstvu: moraju da rade više za našu zemlju, za Ukrajince i Ukrajinu. Jer to nije samo za Ukrajinu, već je za celu Evropu - rekao je on, prenosi CNN.

- Zlo koje namerno gađa mirne gradove i kombije hitne pomoći i eksplodira bolnice neće prestati samo sa jednom zemljom ako imaju snage da nastave - poručio je.

Zelenski je takođe rekao da koridori za evakuaciju u Ukrajini „funkcionišu“, najavljujući da je 12.729 ljudi bezbedno evakuisano u subotu. Zelenski je takođe obećao da će ruske okupatore i njihove simpatizere privesti pravdi, rekavši da će „svi okupatori i svi saradnici znati da Ukrajina neće zaboraviti. Nikad, ništa. Ukrajina neće zaboraviti. Ukrajina će ih pronaći i pozvati na odgovornost, svakog od njih.”

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.