Izbori u Makedoniji: Do 10 sati glasalo 9,49 odsto birača! (FOTO)
Foto: AP

NEMA NEPRAVILNOSTI

Izbori u Makedoniji: Do 10 sati glasalo 9,49 odsto birača! (FOTO)

Na izbornim spiskovima prvi put na ovim izborima se ispred imena nalazi i fotografija glasača, kako bi se dodatno sprečile moguće neregularnosti
Objavljeno: 13:50h

U Makedoniji je do 10 sati na vanrednim parlamentarnim izborima glasalo 9,49 odsto birača, objavila je danas Državna izborna komisija (DIK).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na konferenciji za novinare predsednik DIK Aleksandar Čičakovski je rekao da je taj podatak dobijen na osnovu obradjenih 95,09 odsto svih biračkih mesta.

Sve je izgubila, ali bi opet isto uradila: Ispovest žene koja je otkrila najveću Tuđmanovu prevaru! (FOTO)

U Izbornoj jedinici “Jedan” (Skoplje) glasalo je 11,05 odsto birača. U izbornoj jedinici Dva (Kumanovo) glasalo je 9,7 odsto, u izbornoj jedinici Tri (Štip i istok zemlje) 11,36 odsto.

U četvrtoj izbornoj jedinici (Strumica i jugoistok zemlje) u kojoj su nosioci izbornih lista svojih stranaka lideri VMRO DPMNE Nikola Gruevski i SDSM Zoran Zaev, do 10.00 je glasalo 11,29 birača.

foto: Reuters

U petoj (Ohrid-Bitolj) na izborna mesta izašlo 9,05 odsto glasača, a u izbornoj jedinici Šest (Tetovo), gde su nosioci lista i lideri dve naveće albanske partije DUI Ali Ahmeti i DPA Menduh Tači, glasalo je 5,1 odsto regustrovanih birača. Glasanje će trajati do 19 časova.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.