JEO BUREK ISPRED CRKVE I NIJE POŠTOVAO MERE, A SAD SU POOŠTRENE! Čovek kažnjen sa 400 EVRA I TU NIJE KRAJ!
Burek, Foto: printscreen

izbili mu velike pare iz džepa

JEO BUREK ISPRED CRKVE I NIJE POŠTOVAO MERE, A SAD SU POOŠTRENE! Čovek kažnjen sa 400 EVRA I TU NIJE KRAJ!

Slučaj momka koji je kažnjen u centru Ljubljane postao je popularna tema u Sloveniji, a fotografija kako mu policajac ispisuje kaznu proširila se internetom

Objavljeno:

Jedna buregdžinica u Ljubljani obećala je da će dostavljaču hrane, kažnjenom sa 400 evra jer je u vreme epidemije na javnom mestu skinuo masku da bi jeo, pokriti kaznu ako se dokaže da je u pitanju bio njihov popularni burek sa sirom.

„Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošle nedelje u Ljubljani platio kaznu zbog konzumiranja hrane na stepeništu ispred Franjevačke crkve. Nameravamo da ga pitamo gde je kupio burek. Ako se dokaže da je naš burek, spremni smo da mu platimo kaznu“, objavila je na Fejsbuku burekdžinica „Burek Olimpija“.

Slučaj momka koji je kažnjen u centru Ljubljane postao je popularna tema u Sloveniji, a fotografija kako mu policajac ispisuje kaznu proširila se internetom.

O njemu se pričalo i u parlamentu.

Opozicija ga je iskoristila da bi kritikovala preduzete mere i opisala ih kao apsurdne i preterane, a za kazne istakla da su diskriminatorne, jer su se u javnosti neki političari pojavljivali bez maski, ali nisu kažnjeni, navodi „Jutarnji list“.

Slovenačka policija, međutim, tvrdi da je kažnjavanje bilo opravdano, jer momak nije u skladu sa propisima nosio masku na javnom mestu.

POZOR: Smo probali najti fanta, ki je dobil kazen ker je jedel burek, a žal neuspešno?. Če je jedel naš burek, naj nas...

Posted by Burek Olimpija on Четвртак, 19. новембар 2020.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.