Pobeda života! Majka i ćerka izvučene posle 5 dana iz makedonskog mulja!
Foto: Profimedia

ima nestalih

Pobeda života! Majka i ćerka izvučene posle 5 dana iz makedonskog mulja!

U katastrofalnim poplavama koje su pogodile Skoplje u subotu, 6. avgusta, poginule su 22 osobe, a policija i dalje traga za šesnaestomesečnom devojčicom Elif Fejzula
Objavljeno:

Majku i njenu četvorogodišnju ćerku žive zatrpane u blatu našli su spasioci, četiri dana nakon katastrofalnih poplava koje su pogodile Skoplje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

One su odmah smeštene u skopsku bolnicu i, prema izjavama lekara, nisu životno ugrožene, ali zbog šoka trenutno ne govore.

Makedonija u suzama: 21 osoba poginula, najmlađa žrtva dete od 2 godine! (FOTO)

Pretpostavlja se da su majka i ćerka iz Albanije, i zbog toga nisu tražene, a nisu se nalazile ni na spisku nestalih, jer ih niko nije prijavio, prenose lokalni mediji.

U katastrofalnim poplavama koje su pogodile Skoplje u subotu, 6. avgusta, poginule su 22 osobe, a policija i dalje traga za šesnaestomesečnom devojčicom Elif Fejzula.

foto: AP

Povređeno je 11 osoba, a evakuisano oko 1.000 ljudi. Troje ljudi umrlo je od srčanog udara jer nisu mogli da prežive gubitak najmilijih i domova.

foto: Reuters

Prema podacima nadležnih, materijalnu štetu pretrpelo je 20.000 građana, a u 12 naseljenih mesta oštećeno je oko 5.000 kuća.

(Espreso.co.rs / Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.