Muškarac iz Srbije poginuo, a žena i troje dece teško povređeni
Foto: Nebojša Mandić

Teška nesreća u makedoniji

Muškarac iz Srbije poginuo, a žena i troje dece teško povređeni

U nesreći je poginuo 55-godišnji muškarac, a povređeni su njegova supruga (41), kao i troje maloletne dece. Porodica je iz Srbije krenula na odmor kada se dogodila stravična nesreća
Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Demir Kapiji u Makedoniji, jedna osoba iz Srbije je poginula, a četvoro teško povređenih je odvedeno u Urgentni centar u Velesu, javljaju makedonske Vesti.

Do nesreće je došlo kada je automobil srpskih registarskih tablica udario u bezbednosnu ogradu, pa se od siline udara vozilo odbilo i prešlo u suprotnu traku na autoputu.

Vesti pišu da je u nesreći poginuo 55-godišnji muškarac, a da su povređeni njegova supruga (41), kao i troje maloletne dece. Porodica je iz Srbije krenula na odmor kada se dogodila stravična nesreća.

Pored, za sada neidentifikovane osobe, koja je na licu mesta preminula, još četvoro je teško povređeno, i odvedeno u Urgentni centar u Veles.

Uviđaj je završen, a od 5:30 do 8:30 časova, a saobraćaj na putu Demir Kapija – Negotino odvijao se u jednom pravcu, jer je u traci gde je došlo do nesreće obustavljen.

(Espreso.co.rs / Vesti.mk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.