NINA JE DOKTORKA KOJA JE PRETILA LJUDIMA OTKAZOM AKO KAŽU DA IMA KORONU: Isplivao SKANDAL GODINE!
Preti joj otkaz, Foto: Youtube printscreen

Virus potresa makedoniju

NINA JE DOKTORKA KOJA JE PRETILA LJUDIMA OTKAZOM AKO KAŽU DA IMA KORONU: Isplivao SKANDAL GODINE!

Ministar zdravlja Venko Filipče u ponedeljak je održao vanrednu konferenciju

Objavljeno:

Nina Caca Biljnovska makedonska je doktorka koja se zarazila korona virusom u italijanskom skijalištu Alta Badia. Ono čime je zgrozila javnost je njeno ponašanje nakon povratka sa skijanja.

Naime, zaražena Biljanovska nastavila je da dolazi na posao pa je na seminaru govorila zbog čega je 200 ljudi u karantinu piše Index.hr.

Nije htela da se testira

Osim toga, kako neki mediji prenose, kolege doktorke Biljanovske molili su je da se testira po povratku iz Italije, ali ona im je, prema njihovim tvrdnjama, pretila otkazima ako je prijave.

Ministar zdravlja Venko Filipče u ponedeljak je održao vanrednu konferenciju na kojoj je predočio kako su u izolaciji sve 64 osobe zaposlene u klinici, 11 hospitaliziranih pacijenata i njih 13 koji su se lečili u dnevnoj bolnici.

Dobiće otkaz

Najavio je da će Biljanovska biti smenjena odmah nakon izbora, Inače je reč o direktorki Klinike za kožne bolesti u Skoplju.

Ona je u Alta Badiji boravila, pa je i na društvenim je mrežama objavila niz fotografija. To je bio prvi slučaj koronavirusa u Seevernoj Makedoniji, a dosad je zaraženo sedam osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.