Za koga biste vi glasali? Sve ex-Yu pesme na ovogodišnjem Evrosongu! (FOTO) (VIDEO)

Neka igre počnu!

Za koga biste vi glasali? Sve ex-Yu pesme na ovogodišnjem Evrosongu! (FOTO) (VIDEO)

Sanja Vučić (Srbija), Nina Kraljić (Hrvatska), Kaliopi (Makedonija), Dalal, Din i Jala (BiH), Highway (Crna Gora) i ManuElla (Slovenija)
Objavljeno:

Ovogodišnje takmičenje u Stokholmu za najbolju pesmu "Evrovizije", obeležiće mnogobrojni predstavnici. Mi vam izdvajamo Ex Yu izvođače koji će braniti boje svoje zemlje. 1. Srbija Ova pesma će predstavljati Srbiju na Evroviziji! Evo kako zvuči na srpskom! (VIDEO)

"Eurosongu" je Sanja Vučić, koja će nastupiti sa pesmom "Goodbye". Pesma je emotivna i moćna i šalje snažnu
2. Hrvatska Marija Mihajlović o našoj Evrosong pesmi: Povraća mi se! (FOTO)
Printscreen/Youtube/
Hrvatsku će ove godine predstavljati, Nina Kraljić sa pesmom "Lighthouse". Pesmu čini kombinacija modernog i etno zvuka. Nina će pevati o čoveku koji se izbubio na moru pa mora da se suoči sa novonastalom situacijom. Iako su nade sve manje, glavni junak ne gubi nadu već se vodi "signalom svetionika".
Makedonija
je Kaliopi koja će okušati sreću sa pesmom "Dona". Pevačici će ovo biti drugi put na Evroviziji jer je u Bakuu 2012. godine zauzela 13 mesto sa pesmom "Crno i zlatno".
Bosna i Hercegovina
Printscreen/Youtube/
Dalal i svima od ranije poznat, Deen iz grupe "Seven up", s pesmom, "Ljubav je". Pesmu krasi etno pop zvuk i rep deonice. Zanimljivo je da je pesma nastala jednog jutra
Crna Gora
Printscreen/Youtube/
Crne Gore "Highway", koji čine pevač Petar Tošić i gitaristi Marko Pešić i Luka Vojvodić. Đetići će zablistati pesmom,
Slovenija
Printscreen/Youtube/EMA Evrovizija
Ove godine predstavnik Slovenije na pesmi Evrovizije biće pevačica Manuela Brečko, koja nastupa pod umetničkim imenom ManuElla, sa pesmom "Blue and Red". drugi put da ManuElla učestvuje na Slovenačkom izboru za Evroviziju.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.