OLABAVI, OVI NAŠI SMOTANI IZ VLADE NE MOGU NI DIVLJE PLATFORME DA SRUŠE A NE VLAST! Makedonac nasmejao CEO REGION
Duhovita analiza: Sašo Ordanovski, Foto: Printscreen

poruka predsedniku srbije

OLABAVI, OVI NAŠI SMOTANI IZ VLADE NE MOGU NI DIVLJE PLATFORME DA SRUŠE A NE VLAST! Makedonac nasmejao CEO REGION

U Beograd ako uđu naći ćemo ih za 20 godina kako na Karaburmi još pitaju koji put da uhvate za Kalemegdan

Objavljeno:

Makedonski novinar i poltički analitičar Sašo Ordanoski danas je ocenio da je tvrdnja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se u Skoplju organizuje njegovo rušenje "urnebesno smešna" i pozvao ga da "olabavi" i "batali Makedoniju" i da vidi šta će sa Kosovom.

U kolumni za portal Civil medija (civilmedia.mk), Ordanoski je napisao da je svima koji nešto znaju "urnebesno smešna i sama pomisao da tim i službe oko makedonskog premijera (Zorana Zaeva) imaju želju, resurse i sposobnost ili vremena da se bave rušenjem Vučića u Srbiji".

- Pa, ovi smotani iz naše vlade ne mogu da sruše ni dve divlje platforme na jezeru Matka... U Beograd ako uđu naći ćemo ih za 20 godina kako na Karaburmi još pitaju koji put da uhvate za Kalemegdan - naveo je Ordanoski.

Prema njegovim rečima, nije sasvim jasno šta želi Vučić da postigne čestim referiranjem na Makedoniju kao mesto odakle se navodno organizuje njegovo rušenje sa vlasti u Beogradu, ali, kako smatra, biće teško uveriti predsednika Srbije da je to što mu se dešava nešto izmedju njega i njegove opozicije, a ne izmedju Beograda i Skoplja.

- Ali, to ne menja činjenicu da se sa makedonskim ulaskom u NATO naši geopolitički putevi razilaze, za dogledno vreme. Srbija će morati da se pomiri sa tom novom okolnošću na Balkanu, dopadalo se to Beogradu ili ne. Zato, batalite Makedoniju gospodine Vučiću, nego vidite šta ćete da radite sa Kosovom - poručio je Sašo Oranski srpskom predsedniku u kolumni pod naslovom "Aman Vučuću olabavi!".

BONUS VIDEO:

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Izgoreo automobil nasred ulice (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.