MINUS 21 I SNEG VISINE 65 CENTIMETARA! Ovo mesto danas je NAJHLADNIJE na Balkanu
Ciča zima, ilustracija, Foto: Fonet

JEZIVA HLADNOĆA

MINUS 21 I SNEG VISINE 65 CENTIMETARA! Ovo mesto danas je NAJHLADNIJE na Balkanu

Sve se ledi...

Objavljeno:

U Makedoniji je danas najhladnije u Bitolju, gradu na jugozapadu zemlje, gde je izmerena jutarnja temperatura od minus 21 stepen, preneli su lokalni mediji.

Sneg je najviše napadao kod planinskog sela Mavrovi Anovi u zapadnoj Makedoniji, gde je dostigao 65 centimetara. Prvi put u ovoj godini od jutros sneg pada i u Skoplju, a iz gradske uprave su saopštili da su ekipe zimske službe na terenu i da intenzivno rade na raščišćavanju kolovoza i trotoara. Neki mediji su objavili da je sneg, koji je padao prethodna dva, tri dana, zavejao neka sela u unutrašnjosti i da su vozači nezadovoljni time što su putevi slabo očišćeni.

Istovremeno iz Auto-moto saveza Makedonije su saopštili da se saobraćaj na državnim pitevima odvija po pretežno vlažnim kolovozima sa mestimičnim ostacima kašastog snega nakon intevencija dežurnih službi Makedonija puta. "Slab sneg koji se ne zadržava na kolovozu beleži se na Popovoj šapki, u Krivoj Palanki, Stracinu, Kumanovu, Tetovu i Petrovcu (kod Skoplja)", navodi se u podnevnom saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.