SRBIN IM DOŠAO GLAVE: Uhapšena dvojica makedonskih policajaca!
Od jednog vozača makedonska policija tražila je mito od 50 evra da ne bi napisali zapisnik o saobraćajnom prekršaju, Foto: AP/Boris Grdanoski

plati pa se klati

SRBIN IM DOŠAO GLAVE: Uhapšena dvojica makedonskih policajaca!

Unutrašnja kontrola policije je u saradnji sa tužiocem dokumetovala krivično delo i podnela krivične prijave

Objavljeno: 13:45h

Dva makedonska policajca uhapšena su jer su od jednog vozača, srpskog državljanina, tražili 50 evra da ne bi pisali kaznu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Portparol MUP Toni Angelovski izjavio je da su policijaci S. F. (27) i D. T. (22), na autoputu na jugu Makedonije, od jednog vozača tražili i primili mito od 50 evra da ne bi napisali zapisnik o saobraćajnom prekršaju, čime su napravili krivično delo.

"Oštećeni je, nakon što je dao pare, otišao u policijsku stanicu (u obližnje mesto) Negotino, gde je prijavio taj slučaj", rekao je Angelovski.

Prema njegovim rečima, odmah po prijavi Unutrašnja kontrola policije je u saradnji sa tužiocem dokumetovala krivično delo i podnela krivične prijave. "Sudija za prethodni postupak je osumnjičenim policajcima odredio pritovor od 30 dana", rekao je porptarol MUP Makdonije Toni Angelovski na konferenciiji za novinare u Skoplju.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.