KOMŠINICE, MOŽE MALO TIŠE! NE MORAMO SVI DA ZNAMO KAD VODIŠ LJUBAV! Poruka preglasnoj sustanarki nasmejala je region do suza! (FOTO)
Imali su preglasnu komšinicu, Foto: Pixabay

OVO JE NASMEJALO BALKAN

KOMŠINICE, MOŽE MALO TIŠE! NE MORAMO SVI DA ZNAMO KAD VODIŠ LJUBAV! Poruka preglasnoj sustanarki nasmejala je region do suza! (FOTO)

Poruka je osvanula u Skoplju

Objavljeno: 16:40h

U jednoj zgradi u Skoplju osvanula je poruka komšinici koja je nasmejala region.

Stanari zgrada često se žale zbog preglasne muzike koja dopire iz susednog stana, galame dece ili svađe njihovih roditelja. A sad im smeta i vođenje ljubavi.

O svemu tome znaju da prigovore komšijama, ali su sve do skoro prećutkivali da im smeta i "buka" koja dolazi iz njihovih spavaćih soba. Sada su se malo otvorili, ali opet to komšijama ne saopštavaju direktno u lice, već ih upozoravaju porukama napisanim na hartiji i istaknutim na ulaznim vratima ili hodnicima zgrade.

Takav slučaj je ovih dana zabeležen i u Skoplju, a fotografija "upozoravajuće" poruke preglasnoj komšinici osvanula je na društvenim mrežama, koju su brže-bolje preuzeli portali.

U poruci zakačenoj na oglasnoj tabli u ulazu zgrade je pisalo:

- Komšinice iz stana broj 7, kontrolišite svoje strasti i emocije, jer nas mnogo uznemiravate. Ne mora cela zgrada da zna koliko puta to radite tokom cele nedelje.

Žalili se na komšinicu
Žalili se na komšinicu foto: Twitter printscreen

Nije poznato da li se komšinica nakon ovog upozorenja malo "utišala", ili je nastavila po starom, a možda i još glasnije, prkoseći tako komšijama i komšinicama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.