KAFIĆI SU POD VODOM, POTOPLJEN I MOST: Podivljalo Ohridsko jezero guta sve pred sobom, MEŠTANI STRAHUJU OD NAJGOREG (FOTO)
Foto: Facebook/Koco Kanevce

ruši sve pred sobom

KAFIĆI SU POD VODOM, POTOPLJEN I MOST: Podivljalo Ohridsko jezero guta sve pred sobom, MEŠTANI STRAHUJU OD NAJGOREG (FOTO)

Jak vetar je na momente duvao i preko 100 kilometara na sat

Objavljeno:

Građani na socijalnim mrežama javljaju da je jak vetar na nekim mestima obarao drveće koje je palo na automobile. U ulici Nikola Karev je pao limeni krov sa jednog poslovnog objekta, ali srećom niko nije stradao.

Sva sreća niko nije stradao
Sva sreća niko nije stradaofoto: Facebook/Koco Kanevce

Jak vetar, koji je na momente duvao i preko 100 kilometara na sat, podigao je velike talase u Ohridskom jezeru koji su u priobalju gutali sve pred sobom nanoseći veliku materijalnu štetu. Poplavljene su plaže, šetališta i ugostiteljski objekti pored obale, a vetar je oduvao i poznati "mostželja" koji povezuje centar Ohrida sa naseljem Kaneo.

Vetar je pravio haos,a voda je sve gutala
Vetar je pravio haos,a voda je sve gutalafoto: Facebook/Koco Kanevce

- Na plaži je užas. Sve što je pored obale sada je pod vodom. Vetar je napravio pravi haos, a voda gutala sve pred sobom. Kafići Akvarius, Kadmo i mnogi drugi u starom delu grada su pod vodom.

U opasnosti su i ukotvljeni brodovi - posvedočio je Vane Petkovski iz Ohrida za skopski Fokus.

Građani na socijalnim mrežama javljaju da je jak vetar na nekim mestima obarao drveće koje je palo na automobile. U ulici Nikola Karev je pao limeni krov sa jednog poslovnog objekta, ali srećom niko nije stradao. Nevreme je pričinilo veliku štetu, u delovima grada je nestala struja, a saobraćaj između Ohrida i Svetog Nauma je u prekidu.

Ohriđani strahuju da naredni dan može biti još gori
Ohriđani strahuju da naredni dan može biti još gorifoto: Facebook/Koco Kanevce

Ohriđani strahuju da naredni dan može biti još gori, a to baziraju na prognozi iz Uprave za hidrometeorološke poslove, odakle su saopštili da će pod uticajem ciklona Hektor i sutra duvati snažan vetar uz jake pljuskove.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.