METAK U GLAVU NA PREPUNOJ PLAŽI! NAJVEĆI mafijaški bos Balkana brutalno ubijen! (VIDEO)
Foto: Twitter/antpress

DILAVER BOJKU LEKU

METAK U GLAVU NA PREPUNOJ PLAŽI! NAJVEĆI mafijaški bos Balkana brutalno ubijen! (VIDEO)

U makedonskom gradu Struga danas posle podne ubijen je kontroverzni lokalni biznismen Dilaver Bojku Leku, ranije poznat kao "balkanski bos prostutucije"

Objavljeno:

Ubistvo Bojkua dogodilo se oko 17 časova pred posetiocima na plaži Akva Blu Ohridskog jezera u Strugi, na kojoj je bio koncesionar.

Bojku je sa prostrelnom ranom na glavi prebačen u bolnicu u Strugi, gde je konstatovana smrt.

VOZAČ POKOSIO DETE NA BICIKLU PA POBEGAO BEZ PARDONA! Teška nesreća u Smederevu!

Policija za sada nije saopštila detalje, a u toku je formiranje policijskog tima koji će raditi po uputstvima tužioca u istrazi.

Dilaver Bojku, poznat pod nadimkom Leku, postao je pre 15 godina poznat kao "balkanski bos prostitucije".

Zbog bavljenja prostitucijom osuđen je na tri godine i osam meseci zatvora. Posle presude Bojku je pobegao iz Makedonije, ali je kasnije izručen iz Crne Gore.

Poslednjih godina se bavio turizmom i ugostiteljstvom.

Nekrunisani kralj prostitucije na Balkanu i jedan od glavnih bosova albanske mafije, koja je kontrolisala mrežu trgovine belim robljem u Makedoniji Dilaver Bojku, prvi put je bio uhapšen početkom februara 2003. godine u njegovom hotelu blizu Struge, pod sumnjom da je žene primoravao na prostituciju.

Protiv njega je od 1979. do 2001. godine policija podnela čak 17 krivičnih prijava zbog podvođenja na prostituciju, ali je sve do 2003. godine on bio neuhvatljiv.

Bio je nekoliko puta hapšen, ali do 2003. godine nikada osuđivan. Vremenom, kako je razrađivan posao, najpre kao tranzitni, a potom i priliv mladih žena za “rad” po ilegalnim bordeljima, Bojku je postao “gazda nad gazdama”, posebno u zapadnom delu Makedonije.

(Espreso.co.rs / Plusinfo.mk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.