ŽIVOTINJE LEŽE MRTVE U ZOO VRTU, IZGLADNJUJU IH DO KRAJNIH GRANICA: Niko ništa ne preduzima, građani besni (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facbook / Рашо Радулов

mukice...

ŽIVOTINJE LEŽE MRTVE U ZOO VRTU, IZGLADNJUJU IH DO KRAJNIH GRANICA: Niko ništa ne preduzima, građani besni (FOTO) (VIDEO)

Zoo vrt u Bitolju nalazi se u očajnom stanju

Objavljeno: 01.08.2017. 22:58h
  • 15

Zoo vrt u Bitolju na jugu Makedonije, koji svakodnevno posećuju deca i odrasli u očajnom je stanju. 

Mrtve, povređene i izgladnele životinje, ovde su nažalost česta pojava. Za katastrofalen uslove u kojima životinje borave, građani su saznali preko društvenih mreža. 

Besni zbog užasnog stanja Zoo vrta i zabrinuti za životinje, traže od lokalne samouprave i udruženja za zaštitu životinja da preduzmu odgovarajuće mere i životinjama obezbede normalne uslove za život. 

Jedan od posetioca ovog zoo vrta, zgrožen situacijom u kojoj su životinje, napisao je na Fejsbuku status gde je objasnio kako se prema životinjama tamo ophodi, a uz to i fotografije na kojima se jasno vidi da su životinje bukvalno izumučene. 

- Plaćaš simboličnih 50 denara za ulaz u Zoološki vrt u Bitolju, a evo šta te čeka: Kavez sa tri vuka, od kojih je jedan mrtav. Danima leži tamo mrtav. Oštećen kavez sa nojevima. Majmuni pregladneli i dehidrirani, a jedan ima rane po telu, verovatno od eksera kojih ima svuda u ZOO vrtu.

Smrtdljiv toalet, neprijatni mirus svuda. Obišli smo sve kaveze, a zdele sa hranom i vodom skoro i da nismo videli. U delu sa pticama ne piše njihovo poreklo i vrsta, ali zato će vas dočekati mrtva ptica u kavezu...

Ukratko, daješ 50 denara, dobijaš besplatan Wifi, osećaš smrad, nečistoča na sve strane, gledaš mrtve ptice i vukove, postoji mogućnost da uhvatiš neku bakteriju iz toaleta... To se zove - depresivna sredina.

Mladić je ovom porukom alarmirao javnost, te su građani njegov status krenuli masovno da dele, kako bi što više ljudi čulo za problem. 

Inače, ovaj zoo vrta je i pre nekog vremenabio u lošem stanju, ali je 2014. godine zoo vrt u Bitolju bio konačno sređen, da bi sada situaciaj bila još gora! 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media