Makedonski Sloboden pečat je simbol slobodnog novinarstva!
Foto: Kurir

poseta redakciji

Makedonski Sloboden pečat je simbol slobodnog novinarstva!

Adria Media Group preuzela je Sloboden pečat u oktobru 2016. godine. U međuvremenu su urađeni kompletan redizajn i modernizacija štampanog izdanja i internet portala po najvišim standardima

Objavljeno: 16:23h

Predsednik kompanijeAdria Media GroupAleksandar Rodić danas je prvi put posetio redakciju dnevnog lista Sloboden pečat, koja već sedam meseci posluje kao deo Grupe.

- Veoma sam ponosan na rad svih zaposlenih, koji su naporno radili kako bi Pečat postale najtiražnije novine u Makedoniji, prepoznatljive po odgovornom i profesionalnom novinarstvu. Tim koji vodi glavni i odgovorni urednik Branko Geroski odgovorno i istinito je informisao građane Makedonije o svim važnim događajima u zemlji, a posebno o poslednjim političkim promenama. To je svakako bio veliki novinarski izazov - rekao je Rodić i poručio zaposlenima:

- Znam da ste, dok su trajali protesti, bili izloženi fizičkim napadima i svakodnevnim pretnjama, ali ste i te prepreke savladali kako bi građani Makedonije bili tačno i pravovremeno informisani. Čestitam vam na hrabrosti i istrajnosti. Vi ste simbol pravog novinarstva u vremenima kada se sve više medija deformiše i negira stvarnost - istakao je predsednik kompanije AMG Aleksandar Rodić.

foto: Kurir

Glavni urednik lista Sloboden pečat Branko Geroski zahvalio je predsedniku kompanije na podršci koju su imali od AMG:

- Sve izazove koji su se našli pred nama u ovim prelomnim političkim vremenima lakše smo savladali zato što smo imali vašu podršku. Uz pomoć AMG, postali smo moderne i brze novine i portal. Nastavićemo da pomeramo granice uz princip od koga ne odustujemo, a to je slobodno i nepristrasno izveštavanje. Građani Makedonije znaju da je istina ono što Pečat izdvaja od drugih - rekao je Geroski.

foto: Kurir

Adria Media Group preuzela je Sloboden pečat u oktobru 2016. godine. U međuvremenu su urađeni kompletan redizajn i modernizacija štampanog izdanja i internet portala po najvišim standardima.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.