OVO JE NAJBOGATIJI ALBANAC NA BALKANU: U Beogradu ima VILU od 4 MILIONA EVRA, a evo kako ZARAĐUJE BRDO KEŠA! VIDEO
Šenki Versaće, Foto: Printscreen/Facebook/Shenki Versace

ŠENKI VERSAĆE

OVO JE NAJBOGATIJI ALBANAC NA BALKANU: U Beogradu ima VILU od 4 MILIONA EVRA, a evo kako ZARAĐUJE BRDO KEŠA! VIDEO

Njegov dom, od nameštaja do posteljine, odiše prepoznatljivim stilom brenda “Versaće”

Objavljeno:

Balkan je domaćin neverovatnim pričama, a jedna od najnovijih koja pleni pažnju javnosti je priča o Šenki Maslaniju, poznatijem kao Šenki Versaće. Ovaj Albanac iz Severne Makedonije postao je prepoznatljiv zbog toga da sve što radi je pod okriljem prepoznatljivog brenda – “Versaće"

Naime, Šenki Versaće, postao je zanimljiv javnosti zbog neobičnog načina života koji redovno deli na društvenim mrežama. Šenki Maslani, kako mu je pravo ime, živi u raskoši, a njegov luksuzni način života uključuje automobile, vile, skupu odeću i vlastiti kafić, sve obilježeno prepoznatljivim motivima brenda “Versaće”.

Šenki Versaće je i otac troje dece kojima nesebično pruža sve privilegije svog bogatstva.

Njegov dom, od nameštaja do posteljine, odiše prepoznatljivim stilom brenda “Versaće”.

Šenki Versaće se po društvenim mrežama hvali svojim bogatstvom

Sagradio kuću posvećenu brendu "Versaće"

Živi u selu Aračinova, blizu Skoplja, gdje je izgradio kuću koja je u potpunosti posvećena brendu “Versace”. Njegova odeća, nakit i svakodnevni predmeti, poput čaša i tanjira, svi nose oznaku ovog prestižnog modnog brenda.

Na pitanje odakle mu toliki novac, Šenki kaže da zarađuje od prodaje automobila na svom velikom auto placu, ističući da se time bavi već godinama. Svaki od njegovih automobila personaliziran je prema njegovom ukusu, s prepoznatljivim uzorcima brenda “Versaće”.

Pored toga, Šenki Versaće otvorio je kafić u svom rodnom gradu, čiji je enterijer takođe ukrašen motivima brenda “Versaće”. Nameštaj iz različitih delova sveta, skupocene zavese i jelovnik prilagođen brendu stvaraju luksuzno iskustvo za posetioce.

Kuću u Beogradu platio 4 miliona evra!

Svojom strašću prema brendu “Versace” i beskompromisnim životnim stilom, Šenki Maslani postao je jedan od najbogatijih Albanaca na Balkanu. Njegova ljubav prema luksuzu očituje se ne samo u automobilima, vilama i odeći, već i u sitnicama poput papuča koje plaća 540 eura ili donjeg rublja koje košta 188 eura.

Uprkos neverici mnogih, Šenki Versaće tvrdi da je sve što poseduje rezultat godina rada i truda te da je ponosan na svoj uspeh. Svoj dom u Beogradu, za koji je platio 4 miliona eura, smatra mjestom gdje će uživati u lepoti prirode Srbije, ali i organizirati najluksuznije zabave.

Ovaj balkanski milioner intrigira javnost svojim nevjerojatnim životnim stilom, istovremeno izazivajući različite reakcije među ljudima koji prate njegovu priču na društvenim mrežama.

Bonus video:

08:07

ČUVENA PROROČICA RAZBILA SVE ZABLUDE SKIDANJA CRNE MAGIJE! Vesna Versaće UPOZORILA: Kad vam traže OVO znajte da je PREVARA!

(Espreso/crna-hronika.info/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.