DOBRE VESTI: Zijadin Sela, pretučeni poslanik makedonskog parlamenta, nalazi se van životne opasnosti!
Foto: slobodan pečat

ceo balkan je čekao ovo saopštenje

DOBRE VESTI: Zijadin Sela, pretučeni poslanik makedonskog parlamenta, nalazi se van životne opasnosti!

- Sela se oseća bolje, počeo je da komunicira i prima posete - rekao je lekar koji se brine o njegovom zdravstvenom stanju
Objavljeno: 12:36h

Lider Alijanse za Albance Zijadin Sela, koga su sinoć brutalno pretukli naoružani huligani Nikole Gruevskog koji su provalili u parlament Makedonije, u stabilnom je stanju i oseća se bolje, javlja Indeksonline.

- Sela se oseća bolje, počeo je da komunicira i prima posete - rekao je lekar koji se brine o njegovom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, Zijadin Sela je sinoć pretučen kada su huligani sa fantomkama i sa ustaškim obeležjima upali u parlament, uhvatili ga i metalnim šipkama tukli po glavi, sve dok je davao znake svesti.

Neki mediji su sinoć objavili da se Sela bori za život, a bilo je strahovanja da bi njegova eventualna smrt dovela do velikog porasta tenzija, pa čak i do velikog oružanog sukoba u Makedoniji.

- Sela je počeo da komunicira preko telefona, ali molim sve koji su došli da ga obiđu da se strpe, dok mu se zdravstveno stanje potpuno ne stabilizuje - rekao je lekar.

Podsetimo još jednom, lider makedonskih socijaldemokrata Zoran Zaev, članovi njegove stranke SDSM i Zijadin Sela povređeni su sinoć pošto su pristalice pokreta "Za zajedničku Makedoniju" upale u Sobranje pose izbora Talata Džafarija za predsjednika Skupštine Makedonije.

(Espreso.co.rs/Indeksonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.