LICEMER BROJ 1! Gruevski šalje svoje batinaše zbog čoveka KOGA JE SAM BIRAO ZA MINISTRA!
Foto: Fonet, Ap

sramota!

LICEMER BROJ 1! Gruevski šalje svoje batinaše zbog čoveka KOGA JE SAM BIRAO ZA MINISTRA!

Gruevski je pokazao i dokazao da neće birati sredstva kako bi se održao na vlasti! Na šta je sve spreman pokazao je dovodeći maskirane batinaše u makedonski parlament da prebijaju narodne poslanike.
Objavljeno:

Talat Džaferi, koji je glasovima albanskih partija i SDSM izabran za predsednika makedonske skupštine, zbog čega je nastao haos u Sobranju, pre tri godine imenovan za ministra odbrane, posle dogovora tada vladajuće VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog i albanske stranke DUI.

KO JE USTAŠA KOJI JE PREDVODIO BATINAŠE U MAKEDONIJI? Sluša Tompsona i veliča zločince na Fejsbuku! (FOTO)

foto: Fonet

Ovaj potez je tada izazvao brojne kritike na račun premijera i lidera VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog, a u porukama na njegovoj Fejsbuk stranici ovaj potez je nazivan “izdajom” i “poniženjem za vojsku”. Međutim, danas je Gruevski pokazao licemerje u punom izdanju optužujući Zorana Zaeva!

BRAVO ZA AUSTRIJU: Zabranjen koncert proustaškog pevača Tompsona! (VIDEO)

Gruevski je pokazao i dokazao da neće birati sredstva kako bi se održao na vlasti, a na šta je spreman pokazao je večeras dovodeći maskirane batinaše u makedonski parlament da prebijaju narodne poslanike!

Imenovanje je izazvalo i oštru reakciju makedonskih veterana iz sukoba 2001. godine vođenog između albanskih pobunjenika i državnih snaga bezbednosti, koji su pretili protestima zbog novog ministra koji se nekada borio protiv njih kao komandant 116. brigade ONA-e.

Od 2004. do 2006. godine, Džaferi je bio zamenik ministra odbrane, a 2008. godine je postao poslanik u Sobranju, što je pozicija koju je zadržao sve do imenovanja za ministra odbrane.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.