OVAKO SADA IZGLEDAJU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE: Svi ošišani na ĆELAVO, među njima i OTAC devojčice! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/skopje1.mk

POGLEDAJTE

OVAKO SADA IZGLEDAJU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE: Svi ošišani na ĆELAVO, među njima i OTAC devojčice! (VIDEO)

Svi osumnjičeni za ubistvo Vanje Đorčevske su ošišani na ćelavo i tako su ih uveli u sud

Objavljeno: 13:54h

Četvorica osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Đorđevske privedena su sudu. Velibor Manev, koji je imao rep, sada je isečen, a istu sudbinu doživeli su i otac devojčice Aleksandar Đorčevski, Bore Videvski, Vlatko Kešišev. Svi su ošišani na ćelavo, a policija ih je uvela u sud sa lisicama na rukama.

Bili su obučeni u kombinezone i bez reči ušli u sud. Uz pratnju specijalaca su ih uveli u zgradu. Za osumnjičene se traži produženje pritvora za 30 dana. Podsetimo, devojčica Vanja je nestala 27. novembra, isti dan je ubijena, a ubrzo je policija našla još jedno telo i povezala ova dva slučaja. Ubijen je i Pančo Žeževski iz Velesa, a za ova krivična dela sumnjiči se 5 osoba.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski je sinoć na konferenciji za novinare naglasio da su juče pronađena i dva pištolja, i da će se utvrditi da li su sa njima izvršena ubistva Vanje Đorđevske i Panče Žežovskog. "Pronašli smo dva pištolja, ali ih treba pregledati, odgovorio je sinoć Spasovski i dodao da je oružje pronađeno na teritoriji Skoplja. Ministar je potvrdio i da je policija pronašla mobilni telefon 14-godišnje Vanje.

Pogledajte snimak:

Peti osumnjičeni za ova dva ubistva jeste Ljupčo Pačevski Palčo koji je uhapšen u Turskoj, nakon što je Interpol raspisao hitnu međunarodnu poternicu na zahtev Ministarstva unutrašnjih poslova. "Reč je o crvenoj poternici koja je istovremeno postala aktivna u svim zemljama članicama Interpola. Nastavili smo sa bilateralnom komunikacijom na osnovu naših operativnih saznanja", istakao je Spasovski.

Bonus video:

09:18

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SEVERNE MAKEDONIJE PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA Talevska UŽIVO IZ SKOPLJA: Da li su ZATAŠKALI ubistvo?

(Espreso/ Skopje1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.