UHAPŠEN MUŠKARAC ZA KOJEG SE SUMNJA DA JE POMOGAO VANJINOM UBICI!
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, Damir Dervišagić, Tamara Trajković

DETALJI

UHAPŠEN MUŠKARAC ZA KOJEG SE SUMNJA DA JE POMOGAO VANJINOM UBICI!

Utvrđeno je da je osumnjičeni prevezen vozilom "land rover", kojim upravljao osumnjičeni Skopljanac

Objavljeno: 19:49h

Osnovno državno tužiteljstvo u Skoplju podnelo je Osnovnom krivičnom sudu u Skoplju predlog za određivanje zadržavanja od 48 sati protiv 46-godišnjeg Skopljanca zbog sumnje da je pomogao u bekstvu Ljupču Palevskom osumnjičenom za ubistvo Vanje Gorčevske (14).

Osnovana sumnja da je osumnjičeni počinio ovo krivično delo proizlazi iz do sada pribavljenih dokaza Odeljenja za javnu sigurnost, Sektora za međunarodnu policijsku saradnju, dostavljenih SVR Skoplje. Osoba za koju se sumnja da je počinila ubistvo i za kojom je raspisana međunarodna poternica je registrovana 02.12.2023 registrirana na graničnim prelazima u Republici Bugarskoj, pri ulasku u Republiku Bugarsku na GP Kalotina i izlazu iz Republike Bugarske na GP Kapitan Andreevo (prema Republici Turskoj).

Utvrđeno je da je osumnjičeni prevezen vozilom "land rover", kojim upravljao osumnjičeni Skopljanac. On je uhapšen a policijski službenici Odeljenja za međunarodnu saradnju su ga saslušali.

U konkretnom slučaju postoje okolnosti koje opravdavaju bojazan od opasnosti od bega, kao i posebne okolnosti koje opravdavaju bojazan da će ponoviti kazneno delo, s obzirom na okolnosti vrste i karakter.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/Kurir/Telma)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.