ŠTA GOVORE FOTOGRAFIJE UBIJENE VANJE (14) I NJENE MAME? Jasno je KAKO je devojčica živela, a vidi se KO fali (FOTO)
Vanja Gorčevska, Foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

femicid

ŠTA GOVORE FOTOGRAFIJE UBIJENE VANJE (14) I NJENE MAME? Jasno je KAKO je devojčica živela, a vidi se KO fali (FOTO)

Fotografije ubijene devojčice Vanje Gorčevske otkrivaju srećno detinjstvo koje je imala

Objavljeno:

Brutalno ubijena četrnaestogodišnja Vanje Đorčevska, za čije ubistvo je osumnjičeno pet osoba, a među njima i otac devojčice, imala je srećno detinjstvo i volela da se druži.

Kako se može videti na fotografijama sa društvenih mreža, devojčica je uvek bila nasmejana u društvu svoje majke Zorice, koja je inače i prijavila nestanak male Vanje.

Može se primetiti da na fotografijama nema Vanjinog oca, Aleksandra, kome je u međuvremenu određeno 48-časovno zadržavanje zbog navodne umešanosti u kidnapovanje i ubistvo ćerke, a sve zbog iznude novca upravo od Vanjine majke Zorice.

Vanja Gorčevska
Vanja Gorčevskafoto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Iako se spekulisalo u kom su odnosu roditelji sada već ubijene Vanje, Zorica je za "Skoplje1" objasnila da su razvedeni, ali da nisu u lošim odnosima, naprotiv. Aleksandar je navodno dao informacije glavnom osumnjičenom Ljupčetu Pavleskom-Palču, koji je dalje to prosledio svojim saučesnicima.

- Na ulazu u zgradu je grabe, stavljaju vezanih ruku i nogu u vreću za spavanje i u gepek "sitroena", i zatim je odvoze van Skoplja. Tu se, prema rečima svedoka, dogodilo ubistvo, a nakon toga je vozilo zapaljeno - naveo je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Dvojica osumnjičenih koji su vozili "sitroen" kojim je Vanja kidnapovana, uveče su dobili informaciju da će kobnog jutra biti sama i u koje vreme, a sve navodno od njenog oca, Aleksandra.

Oteta i ubijena posle dva sata

Podsetimo, telo četrnaestogodišnje devojčice, Vanja Gorčevske, pronađeno je u nedelju, a policija je saopštila da je tinejdžerka ubijena. U njeno ubistvo umešano je pet osoba. Vanja je nestala 27. novembra ispred svoje zgrade, a ubijena je istog dana oko 10 časova, na svega 40 minuta od porodičnog doma.

Njen otac je priveden danas, iako je negirao krivicu. Određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo nalazi se u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/Blic/ Marija Sušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.