OVDE JE NAĐENO TELO UBIJENOG FRIZERA, OBJAVLJEN I SNIMAK MESTA NA KOM JE PANČE ZAKOPAN: Stradao zbog 500 evra duga?
Ubijeni Panče Žežovski, Foto: Printscreen/Facebook/Pance Zezovski

UŽAS

OVDE JE NAĐENO TELO UBIJENOG FRIZERA, OBJAVLJEN I SNIMAK MESTA NA KOM JE PANČE ZAKOPAN: Stradao zbog 500 evra duga?

Javni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje i Osnovnog javnog tužilaštva Veles izvršili su uviđaj na dve lokacije na kojima su pronađena tela nestalih

Objavljeno:

Objavljen je i snimak mesta na kojem je bio zakopan Panče Žežovski (74), frizer kojeg je ubila ista kriminalna grupa koja je otela i ubila Vanju Gorčevsku (14).

Snimak je objavila televizija Telma. Njegovo telo je nađeno u Velesu.

Podsetimo, njegov nestanak je prijavljen 22. novembra. Veruje se da je ubijen zbog duga od 500 evra.

MUP ima u pritvoru izvršioce dva ubistva - devojčice Vanje i Pančeta Žežovskog, rekao je ranije danas ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

- U vezi sa dva slučaja osumnjičeno je pet osoba, tri osobe su u pritvoru, jedna je van zemlje, a peto lice, otac maloletnice, jeste privedeno, obavljeno je saslušanje, mere će uzeti po nalogu Tužilaštva.

Motiv je koristoljublje, pri čemu je jedno od lica, u dogovoru i sa znanjem člana porodice, organizovalo izvršenje krivičnog dela, kako bi od majke iznudilo novac, kako bi ubuduće svi umešani imali materijalne koristi - kaže Spasovski.

Javni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje i Osnovnog javnog tužilaštva Veles izvršili su uviđaj na dve lokacije na kojima su pronađena tela nestalih.

Takođe su izdati nalozi za prikupljanje i veštačenje svih tragova i dokaza sa obe lokacije.

Bonus video:

03:48

SVIREPO UBISTVO DEVOJČICE U MAKEDONIJI POTRESLO REGION! Reporter Kurira traži vezu između dva ubistva: OVO DODATNO ZABRINJAVA

(Espreso/ Blic/ Ivana Kešanski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.