POGLEDAJTE KAKO SU UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE: Balkan na NOGAMA zbog SMRTI devojčice (VIDEO)
Hapšenje osumnjičenih za ubistvo Vanje Gorčevske, Foto: Printscreen/Facebook/skopje1.mk

REGION ZAVIJEN U CRNO

POGLEDAJTE KAKO SU UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE: Balkan na NOGAMA zbog SMRTI devojčice (VIDEO)

Pogledajte kako je izgledalo hapšenje osumnjičenih za ubistvo Vanje Đorčevske (14) iz Severne Makedonije

Objavljeno: 09:34h

Velibor Manev, jedan je od trojice uhapšenih zbog ubistva devojčice Vanje Đorđevske (14). On je prvi osumnjičeni koji je doveden u sud, a na pitanje portala "Skopje1" i prisutnih sa strane: 'Da li je ubio Vanju', on je negirao. On je ćutao na pitanja u vezi sa njegovom krivicom i priznanjem. Ovo je jedini osumnjičeni koji je uveden u zgradu sa parkinga suda.

Manev je bio prijatelj sa Ljupčomom Paleskim-Palcom koji je takođe jedan od osumnjičenih. On je navodno davao informacije o planiranju i izvršenju otmica, a kasnije i ubistava.

Druga osoba, to je Bore Videvski, dovedena je kroz podzemni parking suda, pa stepenicama odvedena u sudnicu. Oko njega je bilo prisutno više policajaca nego inače dok su ga izvodili pred sudiju. Nije odgovorio na pitanje: "Da li si ubio Vanju".

Treća osoba, a to je Vlatko Kekišev, za koga se nezvanično saznaje da je imao najveći i najbitniji angažman - sakrivena je od javnosti. Policija ga je privezla kombijem Interventne policije, a sa parkinga je liftom odvezen u sudnicu. Za Ljupčom Palevskim policija traga, a sumnja se da je van granica Makedonije.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Mondo/ Skopje1.mk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.