EVO U KAKVOM JE STANJU RANJENI U SKOPLJU: Oglasio se lekar
Bolnica, Foto: Profimedia

najnovije

EVO U KAKVOM JE STANJU RANJENI U SKOPLJU: Oglasio se lekar

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije saopštilo da su dve osobe povređene u pucnjavi

Objavljeno: 23:43h

Jedan od dvojice muškaraca koji su ranjeni danas u tržnom centru "Ist Gejt" u Skoplju je Rade Trajkovski Štekli koji je od ranije poznat policiji. Nepoznati muškarac sa slušalicama i crnim kačketom prišao im je sa leđa, pucao u njih pa pobegao.

Kako prenose makedonski mediji, završena je operacija ranjenog prijatelja Trajkovskog, koji je danas teško povređen u pucnjavi. Ovu informaciju potvrdio je direktor bolnice "Sveti Naum Ohridski“, Ljuben Arsenkov.

"Iako je za sada stabilan, stavljen je na aparat da mu pomogne da diše. Intervencija je završena malopre. Ima teške povrede stomaka i grudnog koša, za sada je stabilno, ali je na aparatima", kazao je Arsenkov, prenosi makedonski portal "Točka".

Rade Trajkovski Štekli prebačen je na Kliniku za grudnu hirurgiju na dalje lečenje. I on je teže povređen, ali je u lakšem stanju od svog druga, dodaje se.

Podsećamo, jedan od dvojice muškaraca koji su ranjeni danas u tržnom centru "Ist Gejt" u Skoplju je Rade Trajkovski Štekli koji je od ranije poznat policiji. Pored Šteklija, koji je teško ranjen i u životnoj je opasnosti, još jedna osoba je povređena. U tržnom centru je veliko prisustvo pripadnika MUP-a.

Na video-snimku koji su objavili makedonski mediji, vide se kako Trajkovski sa još jednim muškarcem silazi niz stepenice tržnog centra, i nepoznata osoba sa kačketom koja im pritrčava i ispaljuje hice. Za napadačem traga makedonska policija.

Ovo je drugi put, za dva meseca, da je Štekli bio meta napada. Pre dva meseca, nepoznata osoba, pucala je iz automatskog oružja u automobil u kom se on nalazio. Tom prilikom nije povređen. Zanimljivo je to što se napad dogodio u istom tržnom centru, samo što je prvi bio u garaži.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.