SKANDAL U SKOPLJU: Policija prebila selektora Makedonije zato što ih je pitao da ga propuste jer žuri na trening!
Foto: Reuters

SRAMOTA

SKANDAL U SKOPLJU: Policija prebila selektora Makedonije zato što ih je pitao da ga propuste jer žuri na trening!

Policajci su po snimku koji je objavila TV-21 izveli Temelkovskog iz automobila i gurali ga i vukli na obližnji parking, i tukli iza jednog autobusa
Objavljeno:

Dva policajca su danas u Skoplju maltretirala selektora mlade rukometne reprezentacije Makedonije Iliju Temelkovskog, javila je kablovska Televizija 21.

Policajce koji su blokirali raskrsnicu zbog prolaska delegacije kod Skopskog sajma, Temelkovski je zamolio da ga propuste da bi stigao na trening gde ga čekaju igrači.

Policajci su tada, po snimku koji je objavila TV-21 izveli Temelkovskog iz automobila i gurali ga i vukli na obližnji parking, i tukli iza jednog autobusa.

Temelkovski je u razgovoru za tu televiziju naveo da ga je, kada je uzeo vozačku dozvolu da pokaže ko je, policajac uhvatio za vrat, naredio mu da izađe iz automobila i da su ga onda odvukli iza autobusa.

- Pitao sam ih da li su normalni, a oni su me stavili iza dva autobusa i počeli da me udaraju po bubrezima - rekao je Temelkovski, koji je najavio da će zbog toga podneti tužbu.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.