Sve je izgubila, ali bi opet isto uradila: Ispovest žene koja je otkrila najveću Tuđmanovu prevaru! (FOTO)
Foto: Profimedia

17 godina kasnije

Sve je izgubila, ali bi opet isto uradila: Ispovest žene koja je otkrila najveću Tuđmanovu prevaru! (FOTO)

Prva zviždačica u Hrvatskoj izgubila je posao baš kao i njen suprug, porodica je godinama maltretirana, danas živi u socijalnom gradskom stanu
Objavljeno:

Na današnji dan obeležava se 17 godina od smrti nekadašnjeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, a jedna žena je uspela davne 1998. da uzdrma njegov režim.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ankica Lepej, bankovna službenica, je svojim postupkom najozbiljnije kompromitovala Franju Tuđmana i njegovu porodicu. I pre se pričalo o njihovim finansijskim uspesima potpomognutim politikom, ali ona je iznela dokaz - skrivene račune.

VEDRANA RUDAN ODBRUSILA KOLINDI: Jedva sam živa izašla iz fabrike čokolada u Subotici! - Čula sam Tuđmana kako poručuje penzionerima da je i njegova supruga penzionerka i da i sama jedva spaja kraj s krajem. Zavirila sam po matičnom broju u računar Zagrebačke banke i otkrila veliki novac - priča Ankica Lepej kako je Jutarnjem listu dojavila o ušteđevini Tuđmanovih. Kada je krenula hajka i kada su počela ispitivanja po banci, koja je nudila i milionsku nagradu za otkrivanje krtice, Ankica Lepej je priznala. I izgubila sve. Prva zviždačica u Hrvatskoj izgubila je posao baš kao i njen suprug, porodica je godinama maltretirana, danas živi u socijalnom gradskom stanu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.