SPROVEDEN U ZATVOR! Hrvat (60) napravio opšti HAOS: Bežao od policije, iz automobila bacao HEROIN, kokain, spid...
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEDVA GA ZAUSTAVILI

SPROVEDEN U ZATVOR! Hrvat (60) napravio opšti HAOS: Bežao od policije, iz automobila bacao HEROIN, kokain, spid...

Uspeli su da ga zaustave kod naplatne stanice Babina Greda gde su ga uz upotrebu sile sprečili u daljem begu i pružanju otpora

Objavljeno:

Bežeći od policije 60-godišnji Vinkovčanin u petak je iz automobila izbacio pakete sa drogom, i to 122 grama heroina, 71 gram kokaina, 110 grama amfetamina, takozvanog spida kao i više od kilogram marihuane, ali zaustavljen je i sproveden u osječki istražni zatvor.

Iz vukovarsko-sremske policije u ponedeljak su saopštili da su tog vozača prethodno pokušali da zaustave na izlazu sa autoputa Zagreb-Lipovac kod Spačve, ali je pokušao da im pobegne, usput izbacujući iz automobila pakete sa drogom, prenosi Index.hr.

Uspeli su da ga zaustave kod naplatne stanice Babina Greda gde su ga uz upotrebu sile sprečili u daljem begu i pružanju otpora.

Na osnovu sudskog naloga pretražene su njegove dve kuće i stan koje koristi i tom prilikom pronađeno još pet paketa spida ukupne težine 430 grama, kao i drugi predmeti koji su upotrebljeni za izvršenje kaznenog dela, a u automobilu i više hiljada kuna.

Policija ga je kazneno prijavila zbog neovlašćene proizvodnje i trgovine drogama, a rešenjem sudije istrage određeno mu je mesec dana istražnog zatvora zbog čega je sproveden u osječki zatvor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.