OD ANGELE NI TRAGA NI GLASA VIŠE OD MESEC DANA! Pronađena KRVAVA odeća medicinske sestre iz Splita?
Angela Jurčević, Foto: Nestali.hr

POTRAGA U TOKU

OD ANGELE NI TRAGA NI GLASA VIŠE OD MESEC DANA! Pronađena KRVAVA odeća medicinske sestre iz Splita?

U podacima o nestaloj osobi stoji da je Angela visoka 160 centimetara, tamnoplave kose i smeđih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala sportsku odeću i obuću crne boje i crni prsluk od jakne bez rukava

Objavljeno:

Hrvatska policija i dalje traga za za 43-godišnjom Angelom Jurčević, medicinskom sestrom iz Splita, čiji je nestanak prijavljen još 8. januara.

Tog dana se Angela udaljila s prebivališta u Krbavskoj ulici u Splitu.

Na plaži Žnjan pronađene njene lične stvari, a navodno i krvava odeća. Od tada policija na kopnu, ali i na moru traga za nestalom Splićankom.

- Do pre dva, tri dana smo intenzivno tragali. Sada je to smanjeno i čekamo dalje upute od policije. Ali nikakvih novih saznanja nemamo - rekao je Darko Gavrić Čerčo iz splitskog HGSS-a na 30. dan potrage za Dalmaciju Danas.

Anđela Jurčević
foto: Nestali.hr

U podacima o nestaloj osobi stoji da je Angela visoka 160 centimetara, tamnoplave kose i smeđih očiju, a u trenutku nestanka na sebi je imala sportsku odeću i obuću crne boje i crni prsluk od jakne bez rukava.

Nadležni apeluju da svi koji imaju informacije o ovoj osobi, obaveste policiju Republike Hrvatske. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.