PREMINULA ANJA BORONJEK, TUGA!
Anja Boronjek, Foto: Printscreen/Youtube/ Josip MaSamoJosip

TAKMIČARKA POZNATOG RIJALITIJA

PREMINULA ANJA BORONJEK, TUGA!

Anje se mnogi gledaoci sećaju iz rijalitija koji se prikazivao 2016. godine

Objavljeno: 14:06h

Anja Boronjek, takmičarka šou-a "Ljubav je na selu", umrla je od trovanja ugljen-monoksidom.

U porodičnoj kući u Novoj Gradiški pronađeni su mrtvi Tihomir Kmezić i njegova prijateljica Anja Boronjek. Sumnja se na trovanje ugljen-monoksidom iz peći na pelet, piše portal 24 sata.

Da se u Novoj Gradiški dogodila tragedija, potvrdila je i policija.

"Uviđajem je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. februara, usled neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do curenja plina ugljen-monoksida u prostorije porodične kuće, trovanja i smrti dve osobe. U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu, oko 17:30 sati, u porodičnoj kući, pronađena su dva mrtva tela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.).

Pregledom mrtvih tela nisu uočeni tragovi nasilja. Uviđaj je obavljen u zajedničkoj saradnji Županijskog državnog odvetništva, policije i inspektora zaštite od požara, kojim je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. februara, usled neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do curenja plina ugljen-monoksida u prostorije porodične kuće, trovanja i smrti dve osobe", stoji u saopštenju.

Anje se mnogi gledaoci sećaju iz rijalitija koji se prikazivao 2016. godine.

Tamo je svojedobno pokušavala pronaći ljubav, a za oko joj je bio zapeo farmer Alojz u kojeg se jako zaljubila. Epizode u kojima je učestvovala bile su jedne od najgledanijih.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.