HRVAT ŠOKIRAO POLICAJCE NA GRANICI! Kad su otkrili ko je, demolirao im stanicu
Porše, Foto: Pu Novo Mesto

U ČUDU

HRVAT ŠOKIRAO POLICAJCE NA GRANICI! Kad su otkrili ko je, demolirao im stanicu

Incident se dogodio na Graničnom prelazu Bregana-Obrežje

Objavljeno:

Na graničnom prelazu Obrežje-Bregana, između Slovenije i Hrvatske, slovenska policija zaustavila je 30-godišnjeg državljanina Hrvatske, koji je vozio automobil "Porsche Panamera" sa švajcarskim registarskim tablicama, javlja 24ur.si.

Policajci su se prilično začudili kada su shvatili da mladić nije imao nikakvih ličnih dokumenata, niti ikakvu pripadajuću dokumentaciju za Porsche koji je vozio.

Uz pomoć kolega iz hrvatske policije ubrzo su otkrili identitet zadržanog muškarca, ali i pravi razlog zbog kojeg je pokušao da pređe granicu bez dokumenata. Naime, dotični ima zabranu ulasku na područje Šengen zone. Drugi razlog je bio taj da je "Porsche Panamera" koji je vozio zapravo ukraden, i švajcarska policija već je raspisala potragu za tim vozilom.

Nakon što su utvrdili ove činjenice, slovenski policajci su automobil zaplenili, a 30-godišnjaka priveli kod istražnog sudije.

Međutim, pre nego što je završio u pritvoru, ovaj mladić je uspeo da ošteti inventar u policijskoj stanici Brežice, čime je "zaradio" još jednu krivičnu prijavu, saopštili su iz PU Novo Mesto.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.