MLADIĆ VOZIO MRTAV PIJAN U HRVATSKOJ, BEZ SVETALA: Pregazio pešaka na TROTOARU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

MLADIĆ VOZIO MRTAV PIJAN U HRVATSKOJ, BEZ SVETALA: Pregazio pešaka na TROTOARU!

Okrivljenog 26-godišnjaka tereti se da je 24. aprila 2021. oko 22:35 sati u Pleškovcu, upravljao svojim automobilom sa više od dva promila alkohola u organizmu

Objavljeno:

Opštinsko državno tužilaštvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv muškarca koji je vozio pijan, bez svetala te pregazio mladića koji je ležao na putu.

"Opštinsko državno tužilaštvo u Čakovcu je 27. decembra, nakon sprovedene istrage, podiglo pred Opšinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1996.) zbog počinjenog kaznenog dela izazivanja prometne nesreće na putu iz čl. 227. st. 3. u vezi st. 1. Kaznenog zakona.

Okrivljenog 26-godišnjaka tereti se da je 24. aprila 2021. oko 22:35 sati u Pleškovcu, upravljao svojim automobilom sa više od dva promila alkohola u organizmu zbog čega nije bio sposoban za vožnju te nije, prilikom uključivanja u promet na trotoaru sa travnate površine, upalio svetla na vozilu", piše DORH.

"Optužnicom ga se tereti da zbog navedenog nije uočio pešaka (1995.) koji je ležao na trotoaru te je vozilom prešao preko njega i naneo mu mnogobrojne, teške telesne povrede", dodaju.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.