HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG DINARSKOG ČETNIKA: Policijajci mu upali u stan i nisu mogli da veruju šta vide!
Foto: Ilustracija, Nemanja Pančić

remetio javni red i mir na fejsu

HRVATSKA NA NOGAMA ZBOG DINARSKOG ČETNIKA: Policijajci mu upali u stan i nisu mogli da veruju šta vide!

Osumnjičeni je prekršajno prijavljen zbog javnog nošenja ili isticanje simbola koji remete javni red i mir i snimanja stvari kojima se remeti mir građana
Objavljeno: 16:02h

Jedan 30-godišnjak, iz Rebića kod Udbine u Hrvatskoj, koji je na svom Fejsbuk profilu objavljivao fotografije na kojima na glavi nosi kapu sa oznaka dinarske četničke divizije odgovaraće krivično i prekršajno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija Ličko-senjske županije je saopštila da je osumnjičeni od 2010. do 22. novembara ove godine na Fejsbuku objavljivao svoje fotografije sa četničkom kapom. Zbog toga je prekršajno prijavljen zbog javnog nošenja ili isticanje simbola koji remete javni red i mir, kao i snimanja stvari kojima se na nametljiv ili drzak način remeti mir građana.

On će kazneno odgovarati i za nedozvoljeno posedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija, s obzirom da je policija u istrazi pretražila prostorije u kojima živi i pronašla tromblonsku minu, poluautomatsku pušku, vojni karabin i 83 komada razne municije, koje je neovlašćeno posedovao.

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.