Hrvatski poslanik očitao bukvicu: Da, bilo je genocida u Jasenovcu, a Oluja je etničko čišćenje (FOTO)
Foto: facebook / Ivan Pernar

Srbi nisu genocidan narod...

Hrvatski poslanik očitao bukvicu: Da, bilo je genocida u Jasenovcu, a Oluja je etničko čišćenje (FOTO)

U Jasenovcu se dogodio genocid, tamo je Hrvatska istrebila, na primer, Jevreje, napisao je društvenoj mreži Fejsbuk poslanik Sabora iz opozicionog Živog zida Ivan Pernar
Objavljeno:

On je dodao da misli da će se većina složisti sa tim njegovim stavom.

"“Dakle, je lli bilo genocida? Jeste"”, napisao je Pernar. To, prema njegovim rečima ne znači da su Hrvati genocidan narod

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mislim da nisu, genocidna je bila grupa ljudi i oni koji su bili izmanipulisani od te politike” - naveo je dalje Pernar, inače, vrlo aktivan saborski zastupnik novog saziva hrvatskog parlamenta.

On je kao dokaz ponudio kao primer.

- A evo vam i dokaza, zamislite da hodam po Banjaluci i da svakom Srbinu koji prolazi pored mene ponudim nožž i da mu kažžem da možže da me ubije zato jer sam Hrvat i da ga niko za to neće kazniti ili osuditi. Mislite li da bi neko to uradio - zapitao je Pernar.

On je dodao da ako neko i bi, siguran je, kaže, 99 odsto njih to ne bi učinilo, što znači da Srbi nisu genocidan narod. Pernar za hrvatsku vojnu policijsku akciju Oluja kaže da je bila etničko čišćenje i spreman je, dodaje, u svakom trenutku to i da kaže.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.