HRVAT nedeljama masturbirao po autobusima u Italiji, sve dok nije NALETEO NA POGREŠNU ženu!
Foto: Genovatoday.it

manijak!

HRVAT nedeljama masturbirao po autobusima u Italiji, sve dok nije NALETEO NA POGREŠNU ženu!

I ko zna koliko dugo bi on još šokirao putnike da ga spuštenih pantalona nije videla načelnica lokalne policije u civilu i odmah obavestila kolege
Objavljeno:

Skoro tri nedelje italijanska policija je tragala za sredovečnim muškarcem koji je svoju seksualnu želju zadovoljavao u javnosti, spuštajući pred građanima pantalone i masturbirajući, da bi se na kraju ispostavilo da je u pitanju Hrvat (54)!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je svoj nastrani performans izvodio najčešće u autobusima, i to pred maloletnim učenicama koje su se vraćale iz škole. I ko zna koliko dugo bi on još šokirao putnike da ga spuštenih pantalona nije videla načelnica lokalne policije u civilu i odmah obavestila kolege.

Dok je neželjenog putnika iz Hrvatske na sve načine pokušavala da natera da se obuče, policajci su sačekali autobus. Muškarca su uhvatili i odveli u policiju na saslušanje. Budući da kod sebe nije imao nikakva dokumenta, prema uzetim otiscima prstiju ubrzo su shvatili da pred sobom imaju upornog seksualnog prestupnika koji u Italiji neprijavljeno boravi već nekoliko godina.

foto: Genovatoday.it

Inače, kada je ovaj Hrvat početkom oktobra počeo da sprovodi svoj bolesni performans, građani su ga fotografisali i policiju zatrpali fotografijama, pa su tako u vrlo kratkom periodu istražitelji shvatili da tragaju za seksualnim manijakom.

Uz putnike u autobusima koji su prolazili relacijama gde se nalaze škole i fakulteti, zaprepašćeni sredovečnim golaćem ostali su i mladi koji pohađaju Institut Gobeti u Đenovi.

Prema svdočenjima nekoliko studentkinja, koje su se sa predavanja uputile se na Trg Barabino, usred dana ugledale su masturbatora okrenutog prema zidu koji je u jednoj ruci imao pivsku bocu, a u drugoj svoj dokaz muškosti. Uz povike da treba da ga je sramota, te da se obuče i ode, očevici su zvali nadležne službe kojma su, ujedno, poslali fotografije tog prizora snimljene mobilnim telefonom. Manijak je uvek bio brži i uspevao da pobegne... i tako pune tri nedelje!

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.