Glavna madam podvodila devojke na jahtama, automobilima, pa i u auto školi! OTKRIVEN LANAC ELITNE PROSTITUCIJE U HRVATSKOJ! (FOTO)
Foto: Reuter

provaljeni!

Glavna madam podvodila devojke na jahtama, automobilima, pa i u auto školi! OTKRIVEN LANAC ELITNE PROSTITUCIJE U HRVATSKOJ! (FOTO)

Uz 30-godišnjakinju, za sveukupno jedanest krivičnih dela terete se još tri osobe sa zadarskog područja - keramičar, vojni penzioner, vlasnik zanatske radnje i dostavljač pice
Objavljeno:

Zadarska frizerka i vlasnica kafića uz fudbalski stadion u Zadru 30-godišnja A.B, bila je glavna madam u lancu prostitucije koji je ovog leta organizovan na jahtama, u automobilima, pa čak i u jednoj zadarskoj auto školi, piše Zadarski.hr.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uz 30-godišnjakinju, za sveukupno jedanest krivičnih dela terete se još tri osobe sa zadarskog područja - keramičar i vojni penzioner iz D.J.(49), vlasnik zanatske radnje iz Biograda S.L. (35), te dostavljač pice E.R. (30).

3 FENG ŠUI TRIKA koji će vam doneti ogromno bogatstvo!

Vlasnica kafića i fizerka, i vojni penzioner iz Zadra, koji je optužen za pet krivičnih dela prostitucije, organizovali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko devojaka, s tim da je 30-godišnjakinja i sama učestvovala u tome, prenosi Jutarnji list.

Optužena je za četiri krivična dela protiv polne slobode prostitucijom, pa se tako tereti da je 3. i 4. avgusta podvodila ženu nadimka “Tina Bombulina” sa kojom je "zajedničkim snagama" pružila seksualne usluge dvojici muškaraca sa zadarskog područja.

Mušterije su ih automobilom pokupile ispred kafića u vlasništvu 30-godišnjakinje nakon čega su im žene u Lunu na Pagu od 21 sat do 4. avgusta u 00.04 sata na motornom brodu pružale seksualne usluge.

Od muškaraca su dobile 400 evra, od čega "Tina Bombulina" 200 evra, dok je 30-godišnjakinja preostali deo zadržala za sebe.

Na inicijativu 30-godišnjakinje, "Tina Bombulina" je pružila seksualnu uslugu i muškarcu u golfu za šta je dobila 200 evra. Za posredovanje u pružanju seksualnih usluga polovinu je predala 30-godišnjakinji.

foto: Profimedia

Drugookrivljeni keramičar D.J. i vojni penzioner iz Zadra optužen je da je u junu i julu na području Zadra, na traženje više muških osoba kontaktirao više ženskih osoba za koje je znao da će biti spremne da im pružeseksualne usluge za novac, uz uslov da njemu isplate deo tako ostvarenog honorara, koji je i primio. Tako je 4. juna dogovorio masažu s "hepi endom" za "prijatelja", a 6. juna još jednu.

Vlasniku Mercedesa 14. i 15. srpnja poslao je ženu koja mu je na neutvrđenoj lokaciji pružila seksualne usluge za novac. Seksualne usluge dogovorio je i u prostorijama jedne auto škole u Zadru, a seks je bio namenjen vlasniku.

Od 30-godišnje prvooptužene frizerke 17. juna je zatražio da mu pronađe dve ženske osobe koje bi pružile seksualne usluge četvorici stranih državljana na jahti u Marini ‘Dalmacija’ Sukošan za novčani iznos od 450 evra svaka za 45 minuta po osobi, na što je 30-godišnjakinja odgovorila da će jedna osoba biti ona dok će drugu "rešiti".

Seks je, između ostalog bio dogovoren i za dvojicu Nemaca imena Zlatko.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.