SUMNJIČI SE DA JE POBIO 3 DECE: Prebačen je na PSIHIJATRIJU!
Harald K., Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

SUMNJIČI SE DA JE POBIO 3 DECE: Prebačen je na PSIHIJATRIJU!

Otkrio je da će se, u slučaju da ne razume hrvatski jezik dovoljno dobro, s obzirom na to da je reč o austrijskom državljaninu, osigurati ispitivanje na njegovom maternjem jeziku

Objavljeno: 20:30h

Harald K. (56), otac koji je u Mlinovima u Zagrebu ubio svoje troje dece u pratnji policije prebačen je u Kliniku za psihijatriju Vrapče na dalju obradu, piše Dnevnik Nove TV.

On je u večernjim satima priveden u krim-policiju na ispitivanje.

Zvonimir Petrović iz zagrebačke policije potvrdio je za Dnevnik Nove TV da je otac monstrum uhapšen. Otkrio je da će se, u slučaju da ne razume hrvatski jezik dovoljno dobro, s obzirom na to da je reč o austrijskom državljaninu, osigurati ispitivanje na njegovom maternjem jeziku.

Glavni direktor policije Nikola Milina ranije je na pitanje hoće li otac troje ubijene dece, posle otpuštanja iz KBC-a, biti smešten u psihijatrijsku bolnicu, rekao da o tome ne odlučuje policija, već to zavisi od procene nadležne zdravstvene ustanove.

Nezapamćenu tragediju koja je potresla Hrvatsku komentisao je i psihijatar Herman Vukšić koji kaže da ovaj slučaj institucije nisu mogle da spreče.

- Ovaj akt se može gledati kao, što mi zovemo, prošireno samoubistvo. Čovek diže ruku na sebe i najbližu okolinu, u ovom slučaju na svoju decu. Njih smatra delom svog psihološkog i organskog sistema te ubija i njih - objasnio je.

Bonus video:

00:36

Mafijaško ubistvo

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.