Misteriozna smrt potresa Hrvatsku: Bili kumovi na svadbi, pa umrli u hotelskoj sobi! (FOTO)

otišli zagrljeni

Misteriozna smrt potresa Hrvatsku: Bili kumovi na svadbi, pa umrli u hotelskoj sobi! (FOTO)

Patrika i Laru su čekali na doručku, međutim, kako se nisu pojavljivali, odlučili su da im pokucaju na vrata misleći da još uvek spavaju. Zatekli su ih mrtve
Objavljeno: 27.10.2015. 09:33h
Tajanstvena smrt mladog ljubavnog para na svadbi njihovih prijatelja u ugostiteljskom objektu Milena u naselju Bačva pokraj Poreča šokirao je celu Hrvatsku. Naročito su šokirani roditelji, rodbina i prijatelji preminulih, svatove, a posebno mlade supružnike Zorana i Anu S. čije venčanje je obeležila smrt.

Bila je subota. Dvadesetak prijatelja došlo je da se zabavi na svadbenoj večeri. Veselje je, prema rečima sina vlasnice ugostiteljskog objekta Milena, trajalo do pred zoru.

Njih desetak prespavalo je na spratu. Neki su, kaže, bili prilično "veseli". U jednoj od soba u potkrovlju smestili su se Patrik B. (27) i njegova djevojka Lara N. (22) iz Varvari pokraj Poreča. Oboje je su radili u porečkom pogonu kompanije Mlinar, gde ih opisuju kao vredne i uzorne radnike.

U nedelju ujutru, nešto posle devet sati, Patrika i Laru su čekali na doručku, međutim, kako se nisu pojavljivali, odlučili su da im pokucaju na vrata misleći da još uvek spavaju.Oni nisu odgovarali na kucanje, pa su prijatelji ušli u sobu. Na krevetu su ugledali beživotna tela mladog para. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju, koji su konstatovali njihovu smrt.

Na mestu nesreće, u sobi, ništa nije upućivalo na tragove borbe niti premetačine.

- Sumnja se na krivično delo. O kojem je krivičnom delu reč, utvrdiće se kada se obavi obdukcija i prikupe ostali dokazi - rekao je izvor blizak istrazi.

Patolog pulske Opšte bolnice je u nedelju prepodne dovršio obdukciju, a rezultati obudkcionih nalaza celu priču čine još misterioznijom. Suzana Sokač iz istarske policije kaže da se istraga nastavlja.- Na telima preminulih nisu nađeni nikakvi vidljivi tragovi nasilja. Uzroci njihove smrti nisu poznati. Potrebno je sprovesti dalja veštačenja na uzetim biološkim uzorcima - rekla je Sokač.

Nagađalo se da je par možda otrovan ugljenmonoksidom, zbog čega je policija u pomoć pozvala stručnjake Butan plina.

Međutim, sin vlasnice objekta kaže kako u sobi u kojoj je mladi par pronađen uopšte nema plinskih instalacija. Nakon plinara, pozvani su i dimnjačari, ali uzrok smrti mladića i devojke ostaje nepoznanica.

- Moja kći je mrtva. Pustite me da je vidim pre nego je odvezete. Saznao sam da je mrtva od njenih prijateljica. Nije mi jasno da nemam deteta i da me o tome niko nije obavestio - rekao je šokirani Milorad Nikolić, otac nesrećne devojke Lare, iskazujući negodovanje što ga policija nije izvestila o ćerkinoj smrti.

(Espreso.rs / 24sata.hr)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media